یکشنبه 02 دی 1403
|
English
نقشه سایت
|
ثبت نام
|
ورود به سایت
خانه
خدمات آموزشی
زبان هاي آموزشي
آلمانی
اسپانيايي
انگليسي
گروه کودکان
گروه نوجوانان
بزرگسالان
عربي
فرانسه
روش هاي آموزشي
آموزش حضوري
آموزش برون کانونی
آموزش مجازي
همكاري با كانون
كلاس هاي برون كانوني
جذب و تربیت مدرس
مراكز مشاركتي
اطلاعات مراکز
مدارك حرفه ای
آزمون هاي حرفه اي كانون زبان
آزمون هاي فرانسه
آزمون های کمبریج
ESOL/UCLES آزمون های
YLE آزمون های
BEC آزمون های
TKT آزمون
تالار گفتمان
ارتباط با رياست
بدون پاسخ
موضوعات فعال
انجمن
جستجو
مراکز آموزش زبان کانون بهترن یا زبانکده های دیگه؟
آخرین پست 01 خرداد 1395 01:17 ب.ظ بوسیله erfan. 5 پاسخ ها.
مرتب سازی:
اول قدیمی تر ها
اول جدیدتر ها
قبلی
بعدی
شما مجاز به پاسخ به پست نمی باشید.
مولف
پیام ها
نیلوفر16
رتبه: تازه وارد
تعداد پستها:1
14 شهریور 1393 11:48 ق.ظ
شما اگه بخواین یه بار دیگه برای یادگیری زبان یه زبانکده انتخاب کنید کانون رو انتخاب می کنین یا زبانکده های دیگه رو؟چرا؟
Raha
رتبه: کاربر ویژه
تعداد پستها:468
15 شهریور 1393 12:42 ب.ظ
کــــــانون زبان
برای اینکه از جاهای دیگه میان کانون من کجا برم!
it is the ambition of human that specifies his future
not fate
farzaneh.t98
رتبه: تازه وارد
تعداد پستها:80
16 شهریور 1393 03:49 ب.ظ
کانون البته برای سن من مناسب تره .
erfan
رتبه: تازه وارد
تعداد پستها:4
24 فروردین 1395 04:23 ب.ظ
دوستان باور کنید هر کجا که باشید و با هر استادی و با هر متدی درس بخونید از هر چیز مهم تر زمان و انرژی هست که خودتون رو کارتون میزارید. و در ضمن به نظر خود من نمیشه گفت چون کسی در فلامن موسسه آخرین سطح رو تموم کرده مدرکش معتبره اگر بخوایم واقعا کسی رو بسنجیم باید امتحان آیلتس یا تافل ای بی تی بده و تنها مدارک معتبر برای کار و اپلای این دو هستن که هر دو هم دو سال اعتبار دارن و برای من که در موسسه دیگری در سطح hight هستم به نظرم بهترین معیار برای سنجش خودم نمونه تست های آیلتس کمبریجه نه شایعات و در پاسخ به دوستانی که با حرفم مخالفند در ایران معتبر ترین مدرکی که هست توسط سنجش در آزمون تولیمو صادر میشه که اونم برای اپلای و بیزنس به درد نمیخوره و من هم زبان آموز بخش آلمانی کانونم و همچنین در آلمانی هم مدارک هیچ موسسه ای جز گوته و انجمن فرهنگی اتریش اعتبار ندارن
✿..ℳάξÐξみ..✿
رتبه: کاربر متوسط
تعداد پستها:200
05 اردیبهشت 1395 08:03 ب.ظ
به نظر من کانون بهتره کانون رو خییییییییلی دوست دارممممممممممم
یکی از عاشقان کانون زبان به نام مائده ;)
شعبه کرج دانشکده
(((((تو پرانتز بگم من عاشق خانم شیرالی و خانم سخندان هستم)))))
erfan
رتبه: تازه وارد
تعداد پستها:4
01 خرداد 1395 01:17 ب.ظ
خب بزارید در پاسخ به شما نویسنده کتاب هایی که الان دارم میخونمشون یعنی passeges رو معرفی کنم تا شاید کوتاه بیاید که متد کانون از آسمان نیفتاده ززمین و مهم ترین چیز وجدان کاری استادتون و پشتکار شما هست و برای من هم که زبان آموز آلمانی هستم این در آلمانی هم کاملا مشهوده و همینجا باید از معلممون تشکر کنم مه هر جلسه در کانون برای آلمانی ما پانزده دقیقه خودش وقت اضافه میزاره تا به متذ گوته نزدیک تر بشه و اما به انگلیسی که برسیم من برای شما رزومه جک سی زیچاردز رو میزارم نوسنده کتاب های passeges وfour cornersهستن :پروفسور جک سی ریچارد
پروفسور جک سی ریچاردز ( محل تولد: نیوزلند) در سال ۱۹۹۶مدرک فوق لیسانس زبان انگلیسی خود را با بالاترین رتبه از دانشگاه "ویکتوریا" واقع در ولینگتون (نیوزلند) کسب نمود. وی سپس در سال ۱۹۷۲مدرک دکترای خود را در رشته زبانشناسی کاربردی از دانشگاه فرانسوی زبان "لاوال" واقع در کبک (کانادا) دریافت کرد.
از آن زمان تاکنون وی در بسیاری از نقاط جهان از قبیل نیوزلند، کانادا، اندونزی، سنگاپور، هنگ کنگ و آمریکا مشغول به فعالیت بوده است. پس از تکمیل دوره دکتری، پروفسور ریچاردز در اندونزی به تدریس پرداخت و کمی بعد از آن وی به عنوان کارشناس در زمینه زبانشناسی کاربردی در مرکز آموزش زبان سنگاپور (مالزی) به خدمت گرفته شد. کمی قبل از آنکه در سال ۱۹۸۱به عنوان استاد دائم در گروه آموزشی زبان انگلیسی دانشگاه هاوائی انتخاب گردد، وی به عنوان مدرس ارشد زبان انگلیسی در دانشگاه هنگ کنگ در چین به تدریس مشغول شد. در سال ۱۹۸۹وی بار دیگر به دانشگاه هنگ کنگ برگشت تا گروه آموزشی جدیدی را در زمینه آموزش زبان انگلیسی در آن دانشگاه تاسیس کند. در این زمان وی در دانشگاه هنگ کنگ به مقام ریاست گروه آموزشی زبان انگلیسی و همچنین به عنوان پروفسور ارشد برگزیده شد. در ۱۹۹۶به مدت دو سال به زادگاه خود (نیوزلند) برگشت تا در دانشگاه آکلند برنامه های ارشد زبان انگلیسی را راه اندازی کند. در ۱۹۹۹وی با سمت مدرس تمام وقت زبان انگلیسی و همچنین مدیر گروه آموزش زبان بازنشسته شد و از آن زمان به بعد ریچاردز در مرکز آموزش زبان سنگاپور به صورت نیمه وقت مشغول به فعالیت گردید. پروفسور جک سی ریچاردز در مرکز آموزش زبان سنگاپور در زمینه تدریس زبانشناسی کاربردی مختص برنامه های ارشد فعالیت می کرد. در همین زمان بود که وی کم کم مقدمات شهروندی خود در سیدنی استرالیا را پیگری کرد.
جک سی ریچاردز یکی از پرکارترین سخنرانان در کنفرانس ها و کارگاه های بین المللی آموزش تدریس زبان به معلمین است. او تا به امروز بیش از ۶۰ مقاله و ۲۰ کتاب در زمینه آموزش زبان نوشته است. بیشتر مقالات و کتاب های وی در ردیف آموزش زبان دوم قرار می گیرند و تاکنون به زبان های مختلف از قبیل اسپانیایی، چینی، کره ای، ژاپنی و عربی ترجمه و چاپ شده اند.
پرفسور ریچاردز سال ها به صورت رایگان در بسیاری از همایش ها، کنفرانس ها و کارگاه های آموزشی سخنرانی کرده و حامی همیشگی اعطای بورسیه در این رشته بوده است. خدمات وی در زمینه آموزش زبان به نحوی بود که در سال ۲۰۰۱ روسای دانشگاه های دلا ساله و نورمال فیلیپین چنین درباره وی سخن گفته اند:
"بخشاینده دانش خود به سایرینی که در این حرفه اند، ناآرام در گسترش دانش آموزش زبان در اقصی نقاط جهان و خستگی ناپذیر در ارائه برنامه های کاربردی در زمینه آموزش در کلاس های درس، دکتر ریچاردز بهترین مثالی است که در آموزش زبان انگلیسی و زبانشناسی کاربردی می توان بدان اشاره کرد."
در سال ۲۰۱۱ به واسطه تلاش های پرفسور جک سی ریچاردز در زمینه آموزش زبان انگلیسی، مدرک دکتری افتخاری ادبیات از سوی دانشگاه ویکتوریا به وی اعطا گردید. در همان سال نیز ریچاردز به عنوان پرفسور افتخاری در دانشگاه سیدنی استرالیا برگزیده شد.
شما مجاز به پاسخ به پست نمی باشید.
تالارهای گفتمان زبان آموزان کانون زبان ایران
-- گروه بزرگسالان
--گروه نوجوانان
--گروه کودکان
تالارهای گفتمان کارکنان کانون زبان ایران
انجمن
>
تالارهای گفتمان زبان آموزان کانون زبان ایران
>
گروه بزرگسالان
Active Forums 4.2