خوردن برخی از میوه ها و سبزیجات برای تقویت حافظه بسیار مفید است. برای مثال استفاده از مخلوط پسته ، انجیر و بادام باعث تقویت حافظه میشود. همچنین میوه انگور نیز برای حافظه بسیار مفید است. کسانی که فعالیت های فکری زیادی دارند پیشنهاد میشود که روزانه 5 عدد بادام بخورند.
– براي تقويت حافظه هنگام صبحانه 20 دانه پسته همراه 3 عدد خرما ميل شود.
– براي رفع كندذهني مغز چلغوز همراه شيره انگور 10 صبح و 5 عصر ميل شود. كساني كه طبع گرم دارند از شربتهاي خنك كننده استفاده كنند.
– براي تقويت حافظه همراه صبحانه خرما ميل شود.
– براي تقويت ذهن از مرباي خرمالو استفاده شود.
– كساني كه كارهاي فكري زياد دارند در فواصل غذا زردآلو ميل كنند.
– براي تقويت ذهن و حافظه صمغ درخت زيتون به صورت مكيدن استفاده شود.
– عناب مقوي مغز است.
– مصرف زياد آبليمو باعث كمهوشي ميشود.
– موز باعث افزايش هوش و حافظه كودكان ميشود.
– نارگيل همراه شكر 10 صبح ميل شود.
– خوردن تخم هندوانه براي معالجه كمبودهاي فكري و تقويت ذهني در كودكان و نوجوانان مؤثر است.
– پرتقال تقويت كننده و آرام كننده مغز است.
– روزي 10 دانه پسته 3 روز در هفته همراه مويز ميل شود.
– براي تحريك سيستم اعصاب مركزي و تقويت مغز از اين فرمول استفاده شود: مغز چلغوز 50 گرم، پودر كندر 10 گرم، مغز گردو 30 گرم، عسل 150 گرم. ابتدا كندر را پودر كرده سپس چلغوز و گردو را به آن ميافزاييم و هنگامي كه همه پودر شدند عسل را به آن اضافه مي كنيم روزي يك قاشق مرباخوري همراه يك ليوان آب پرتقال و انار و يا آب هويج ميل شود.
– كساني كه پرخوني مغز دارند روزي يك عدد سيب ميل كنند.
– نارگيل تازه همراه عسل باعث تقويت سلولهاي مغز ميگردد و كندذهني را برطرف ميكند.
– آب نارگيل جهت درمان اختلالات رواني بخصوص خستگي مغز و ضعف قواي فكر بسيار مناسب است.
منبع:روانشناسی راه فردا
http://iranravanshenas.ir/