ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 23 اسفند 1393 03:31
( گروه:
اخبار اداره مرکزی )
نشست تخصصی کارشناسان جذب و تربیت مدرس کانون زبان ایران با حضور دکتر سید محمدرضا هاشمی، رییس کانون زبان ایران، دکتر محمدرضا سهرابی، معاون آموزشی و توسعهی منابع انسانی، دکتر ساسان بالغی زاده، معاون پژوهش و برنامه ریزی، دکتر محمد نبی کریمی، مشاور در امور آموزش نیروی انسانی، آمنه طائفی اقدم، مدیر جذب و توسعهی منابع انسانی و کارشناسان جذب کانون زبان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، در ابتدای این مراسم سهرابی برگزاری این جلسات را در ایجاد هماهنگی و وحدت رویه کارشناسان جذب و تربیت مدرس موثر خواند و افزود: جلسات تخصصی به منظور ارتقا سطح کیفی فعالیت ها و به حداقل رساندن تفاوت بین عملکرد کارشناسان تشکیل می گردد.
وی با بیان این مطلب که در مراحل مختلف جذب مدرس باید پیوستگی و انسجام حفظ گردد ادامه داد: داوری و انتخاب، بخشی از پیوستار جذب مدرس است که در مرحلهی مصاحبه باید مد نظر قرار گیرد.
در بخش دیگری از این جلسه، رییس کانون زبان ایران خاطر نشان کرد: در تحلیل وضعیت فعالیت ها در یک سال اخیر به این نتیجه رسیدیم که محتوا و روش بعضی از فعالیت های کانون زبان نیازمند بازبینی است.
وی جذب و نگهداشت نیروی انسانی به ویژه مدرسان را یکی از حساس ترین فعالیت ها در کانون زبان ایران دانست و افزود: بخش اصلی ماموریت ما در کلاس های درس و توسط مدرسان اجرایی می شود و بدون شک استاندارد سازی شرایط جذب قسمتی از مشکلات ما را بهبود خواهد بخشید.
وی ادامه داد: معمولا ارزیابی و تحلیل عملکرد نیروی انسانی در سازمان ها بر اساس سه مدل صورت می گیرد، در مدل اول که PJ نام دارد به تناسب میان فرد و شغل توجه می شود، این روش محدودترین مدل ارزیابی و جذب نیروی انسانی است؛ مدل دوم PO نام دارد و مبتنی بر ارزیابی تناسب فرد و سازمان است، در این مدل تناسب نگاه، باور و فرهنگ حرفه ای فرد و سازمان مورد ارزیابی قرار می گیرد.
هاشمی ادامه داد: در رویکرد سوم که PE نام دارد تناسب فرد و محیط ارزیابی می شود؛ در این روش رفتار سازمانی نتیجه تعامل فرد و محیط است و در صورتی که این تعامل به صورت مناسب برقرار نشود موجب بروز تنش در محیط می شود.
وی افزود: بخش های مربوط در معاونت های آموزشی و توسعهی منابع انسانی و پژوهش و برنامه ریزی تلاش می کنند تا یک برنامه منسجم در قالب یک سیستم تعریف شده بر اساس مدل های یاد شده ارائه دهند.
رییس کانون زبان ایران در بخش پایانی سخنانش بر استاندارد سازی فرآیند جذب نیروی انسانی در کانون زبان به ویژه در حوزهی جذب مدرس تاکید کرد.
در ادامه این جلسه، دکتر محمد نبی کریمی پیرامون فرم های جدید مصاحبهی متقاضیان تدریس در بخش های کودکان، نوجوانان و بزرگسالان و تغییراتی که در آن صورت گرفته است مطالبی را بیان کرد و به تشریح علمی معیارها و مولفه ها پرداخت.
در بخش پایانی جلسه برخی از کارشناسان سوالاتی را مطرح کردند و رییس کانون زبان، معاونان و مشاوران وی به آن ها پاسخ دادند.