ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 25 آبان 1390 13:24

( گروه:
اخبار مراکز )
همایش مشترک مدرسان و همکاران اداری مرکز تهرانپارس با حضور حسن مسعودی، رئیس کانون زبان ایران، یاسر کنعانی مسئول حراست کانون زبان، قاسم سلیمانی مسئول مرکز و جمعی از مدرسان و کارکنان مرکز درتاریخ 23 آبان ماه از ساعت 12 الی 15 در مرکز تهرانپارس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، این همایش با قرائت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز گردید و در ادامه سلیمانی هدف از برگزاری این مراسم را ایجاد تعامل بیشتر و ارتباط مسقیم با ریاست کانون زبان ایران عنوان کرد و افزود: بحث هایی که قرار است در این جلسه مطرح شود به سه دسته کلی، عمده ترین مشکلات مرکز آموزشی تهرانپارس، اقدامات انجام شده در این مرکز و نظرات و پیشنهادات مدرسان مرکز تقسیم می شود.
وی مهمترین فعالیت ها و اقدامات انجام شده در این مرکز را، مدیریت نمودن هزینه ها، تعامل و ارتباط با نهادها و ارگان های منطقه، زیبا سازی و ایجاد محیطی با نشاط جهت تلطیف روحیه مدرسان، کارمندان و زبان آموزان، سامان بخشی به وضعیت اداری، الویت دادن به بخش آموزش، افزایش قابل توجه زبان آموزان، رزرو و توجه به توسعه بخش آموزش غیر انگلیسی، سامان دهی و ایجاد آمادگی جهت کلاس های مکالمه ویژه، پذیرش قابل توجه زبان آموز انتقالی از سایر مراکز، تلاش در جهت تعامل با سایر مراکز، تلاش به منظور بکارگیری سیستم جدید تصحیح اوراق امتحانی، تکمیل نسبی کادر اداری، ایجاد امکانات و تسهیلات جنبی به هنگام ثبت نام حضوری، تشکیل کلاس برای زبان آموزان در روزهای جمعه، ساماندهی به مکاتبات و... عنوان کرد.
در ادامه این همایش، مسعودی ضمن تبریک به مناسب عید سعید غدیر خم پیرامون مشکلات مدرسان توضیحاتی داد و افزود: اصولا تدریس کار دشواری است، تدریس زبان از آن دشوارتر است و تدریس زبان در کانون زبان از همه این ها دشوارتر است که همین مسئله نشان از قابلیت بالای مدرسان کانون زبان دارد. به همین دلیل است که ما همواره به دنبال این هستیم که مشکلات مدرسان را کاهش دهیم و رضایت آن ها را جلب نماییم.
وی همچنین برخی از ویژگی های یک موسسه پیشرو را داشتن قابلیت نوسازی و تغییر، به روز بودن، آشنایی با علم و فناوری روز، تنظیم کارکرد با توجه به نیازهای فراگیران، وجود مقیاس برای کارها و... عنوان و خاطر نشان کرد: ما اگر معتقدیم که در گذشته آموزشگاهی پیشرو بوده ایم و یا اگر می خواهیم در آینده پیشرو باشیم باید به این نکات توجه ویژه کنیم.
در ادامه مدرسان سوالاتی را در خصوص بیمه تکمیلی مدرسان، نحوه محاسبه ریز حقوق و نرخ حق التدریس، راه اندازی سایت داخلی و یا خبرنامه داخلی مربوط به مسئولین و مدرسان و کارکنان مراکز، حضور مدرسstand by ، بازدید از کلاس ها، تدوین بخشنامه جدید مربوط به دستورالعمل های مدرسین و زبان آموزان و ... مطرح کردند و مسعودی ضمن پاسخگویی به سوالات مطرح شده، پیرامون جذب مدرس در کانون زبان گفت: رکن اصلی ما در کانون زبان ایران جذب مدرس واجد شرایط است که فرآیندی سخت و طولانی دارد. ما هم قسم شده ایم که در این فرآیند از هیچ اصولی عدول نکنیم.
وی خاطر نشان کرد: اگر در مرکزی مدرس جدیدی جذب می شود به دنبال آن مسئول مرکز موظف است که تعداد زبان آموزان را هم افزایش دهد. مدرس جدید نباید باعث ایجاد مشکل برای مدرسان قدیمی شود و تنها در یک صورت مسئول مرکز می تواند تعداد کلاس های یک مدرس را کم کند و آن هم این است که کارشناس تشخیص دهد که مدرس توانایی اداره این تعداد کلاس را ندارد اما در هر صورت ما موظفیم که برای مدرسان امنیت شغلی ایجاد کنیم.
مسعودی افزود: ما به دنبال ایجاد ارتباط تعاملی با مدرسان هستیم و از مسئولان مراکز می خواهیم تا شرایطی را فراهم کنند تا مدرسان کانون زبان در بهترین شرایط کار کنند.
رئیس کانون زبان پیرامون بیمه تکمیلی و نرخ حق التدریس گفت: همه متقاضیان بیمه تکمیلی شده اند و نرخ حق التدریس با توجه به تعداد کلاس هایی که مدرسان در تابستان، پائیز و زمستان می گیرند نهایی و تصمیماتی اتخاذ می شود و به اطلاع مدرسان می رسد.
وی همچنین درباره مدرسstand by گفت: ما وقتی با مشکلی روبرو می شویم باید به دنبال این باشیم تا آن مشکل را مبنایی حل کنیم. وقتی که 21 یونیت برای 21 جلسه تعریف شده است یعنی این که هیچ مشکل و هیچ شرایطی بوجود نمی آید که مدرس حتی یک جلسه هم به کلاس نیاید. اما مدرس stand by مشکل را مبنایی حل نمی کند، گروه تالیف به دنبال این است که 18 یونیت را در 21 جلسه بگنجاند تا به این ترتیب نیازی به وجود مدرس stand by نباشد.
در پایان همایش یاد شده مسئول مرکز تهرانپارس از مسعودی خواست تا این مرکز را در حل مسائل و مشکلات این مرکز همچون گذشته یاری کند.