ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 17 بهمن 1390 12:42
( گروه:
همایش ها و جلسات )
مراسم معارفه عبدالنبی شاکریان، مدیر کانون زبان استان خوزستان، باحضور حبیب خسروی، مشاور هماهنگی در امور استان ها؛ محمدرضا سهرابی، مشاور رئیس کانون زبان ایران و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل؛ عبدالصاحب نریمانی، مسئول مرکز آموزشی اهواز و جمعی از مدرسان و کارکنان کانون زبان ایران و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در تاریخ 12 بهمن ماه سال جاری در تالار اجتماعات کانون پرورش فکری استان خوزستان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، در ابتدای این مراسم، نریمانی ضمن گرامیداشت مناسبت های این ایام و خوشامدگویی به حاضرین، آماری از زبان آموزان و مدرسان مرکز اهواز و استان خوزستان ارائه داد و افزود: این مرکز از نظر کیفیت آموزش جزء یکی از مراکز رده بالای کشوراست ودر حال حاضر در کانون زبان استان خوزستان در بخش برادران بزرگسال 1900 زبان آموز و 13 مدرس، در بخش خواهران بزرگسال 1500 زبان آموز و 12 مدرس، در بخش برادران نوجوان 750 زبان آموز و 7 مدرس و در بخش خواهران نوجوان نیز 1022 زبان آموز و 7 مدرس مشغول هستند.
نریمانی در ادامه از مراکز جدید کانون زبان در شهرهای آبادان و دزفول سخن گفت و اظهار کرد: در این دو شهرستان نیز جمعا 270 زبان آموز و 5 مدرس مشغول به کار هستند.
وی در پایان سخنان خود، کانون زبان خوزستان را یکی از موفقترین مراکز کانون زبان در کشور دانست و تصریح کرد: این مهم با جدیت در کار و تلاش و نظم و انضباط پرسنل و مدرسان این مرکز بهدست آمده است.
بنابراین گزارش، در ادامه مراسم، سهرابی، با اشاره به بحث توسعه در کانون زبان ایران، که از زمان حضور حسن مسعودی، رئیس کانون زبان ایران، با جدیت بیشتری پیگیری شده است افزود: توسعه همه جانبه کانون زبان ایران، ایجاب می کرد که فعالیت ها طبق چارت سازمانی جدیدی صورت گیرند تا نظارت، کنترل و مدیریت دقیق تری انجام گردد و همین مسئله باعث شد در چارت جدید، مدیریت جدیدی به نام " مدیریت استانی" تعریف شود.
سهرابی اضافه کرد: پیش از استان خوزستان، در هشت استان دیگر که عبارتند از: استان های گیلان، مازندران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، یزد، اصفهان، البزر و فارس مدیریت استانی راه اندازی شده بود و خوزستان نهمین استانی است که در آن مدیریت استانی ایجاد می شود.
وی خاطرنشان کرد: استان خوزستان دارای شرایط خاص و فوق العاده است ونیاز آن به مدیریت استانی از مدت ها قبل احساس می شد؛ لذا تصمیم بر این شد که آقای شاکریان باتوجه به تجربه، توانمندی ها و سابقه ی بسیار خوبی که دارند به عنوان مدیر کانون زبان استان خوزستان، عهده دار این مسئولیت گردند.
سهرابی در ادامه به برخی از تقاضاهای دفتر مرکزی و مردم خوزستان از شاکریان همچون، افزایش روند رشد تعداد زبان آموزان، کاهش تعداد رزروها، گسترش کانون زبان در شهرهای دیگر استان خوزستان، گسترش کانون زبان در نقاط دیگر شهر اهواز و ... اشاره کرد.
وی همچنین، به بحث جذب مدرس و ساختمان های آموزشی اشاره کرد و افزود: از آن جا که ساختمان های کانون معمولا اجاره ای و با اجاره بهای بالای می باشند و معمولا از نظر ساختاری، کیفیت یک مرکز آموزشی را دارا نمی باشند، از آقای شاکریان درخواست می کنیم تا مهیا کردن ساختمان های آموزشی مختص به کانون زبان را در اولویت های کاری خود قرار دهند.
سهرابی در پایان ضمن تشکر از عبدالصاحب نریمانی و همکارانشان، ایجاد مدیریت استانی را گامی مهم در جهت توسعه بیشتر کانون زبان دانست و از آنان خواست تا با همکاری و همیاری بیش از پیش به این مهم کمک کنند.
در پایان این مراسم، عبدالنبی شاکریان، ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر، به خاطر اعتمادی که به او داشته اند و سمتی که به او محول کرده اند، تشکر و قدردانی و خاطر نشان کرد: همگی باید دست در دست هم دهیم تا به جایگاهی که آقای سهرابی فرمودند و آقای مسعودی و مردم محترم خوزستان خواهان آن هستند و لیاقت آن را دارند، برسیم؛ که این اتفاق جز به یاری خداوند متعال و با تلاش و یکرنگی و یکدلی به دست نمی آید.
شاکریان ضمن اشاره به این موضوع که کانون پروش استان خوزستان بعد از استان تهران، پرجمعیت ترین مراکز را دارد، افزود: انشاءا... در مدت زمانی اندک، کانون زبان استان خوزستان نیز چنین جایگاهی را در کشور کسب خواهد کرد.