ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 20 اسفند 1390 10:39
( گروه:
همایش ها و جلسات )
حسن مسعودی، قائم مقام مدیر عامل و رئیس کانون زبان ایران، در سومین گردهمایی مشترک معاونان، مشاوران و مدیران ستادی و استانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در استان کرمان برگزار شد، شرکت کرد.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، مسعودی در این گردهمایی با بیان این مطلب که کانون زبان تلاش می کند که تعداد زبان آموزان خود را در سال آینده به یک میلیون نفر برساند افزود: در سال 88 کانون زبان 580 هزار زبان آموز داشت که این رقم در سال جاری به 865 هزار نفر افزایش یافته و همچنین تعداد استان های دارای کانون زبان نیز از 25 استان در سال 88 به 29 استان افزایش یافته است.
وی با بیان این مطلب که کانون زبان تنها در دو استان ایلام و کهگیلویه و بویراحمد دارای شعبه نیست و راهاندازی مرکز در این دو استان از اولویتهای ماست افزود: تعداد مدرسان کانون زبان نیز از 1546 نفر در سال 88 به 2061 نفر و تعداد شهرهای دارای مرکز از 35 شهر در سال 88 به 78 شهر و تعداد مراکز از 68 مرکز در سال 88 به 187 مرکز افزایش یافته است.
رئیس کانون زبان ایران خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه زبانآموزان کانون بیشتر بزرگسال هستند در برنامه سال های 91 و 92 به دنبال افزایش تعداد زبانآموزان نوجوان هستیم.
مسعودی ترویج فرهنگ ایرانی و اسلامی از طریق محتوای درسها و تولیدات را از برنامه های اصلی کانون زبان در سال های آتی برشمرد و گفت: بیش از 95 درصد زبان آموزان و خانواده های آنها از کار تخصصی در کانون زبان ایران که توسط مدرسان و همکاران انجام می شود راضی هستند اما در عین حال از نبود فضای مناسب، تجهیزات مدرن و روزآمد و مشکل در نامنویسی ناراضی هستند.
وی افزود: اگرچه بعضی از آموزشگاه های خصوصی در کشور از نظر تجهیزات و فضا وضعیت مطلوبتری نسبت به کانون زبان ایران دارند، اما مردم باور دارند که کانون زبان ایران از نظر محتوایی و تخصصی بسیار بالاتر از دیگر آموزشگاه ها عمل می کند.
مسعودی اضافه کرد: ما توقع داریم با توجه به این که کانون زبان ایران زیر نظر کانون پرورش فکری است، وزارت آموزش و پرورش از آن حمایت بیشتری داشته باشد.
وی گفت: با توجه به آئین نامه کانون زبان که مصوب شورایعالی آموزش و پرورش می باشد، راهاندازی مراکز کانون زبان ایران در جای جای کشور با مجوز هیات مدیره کانون صورت میگیرد و لذا نیازی به دریافت مجوز از سوی آموزش و پرورش نیست.
رئیس کانون زبان ایران از راهاندازی مدیریت استانی کانون زبان در 9 استان کشور خبر داد و افزود: وجود حداقل 4 مرکز کانون زبان در چهار شهر استان و حداقل 5 هزار زبانآموز در استان ازجمله شرایط استانی شدن مدیریت کانونهای زبان ایران است که امیدواریم به زودی همه استان ها این شرایط را پیدا کنند.
در پایان سخنان "حسن مسعودی"، مدیر عامل کانون پرورش نیز به اظهار نظر پیرامون فعالیتهای کانون زبان ایران پرداخت و گفت در ترم بهار قصد افزایش شهریههای کانون زبان ایران را نداریم و شهریهها همچون دو سال گذشته افزایشی نخواهد داشت.
سیدصادق رضایی ابراز داشت: کانون زبان با همکاری کارکنان این نهاد از نظر کمیت، کیفیت، توسعه و مشارکت مدیریت استانی به خوبی عمل کرده است.
وی خواستار همکاری مدیران کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان درسراسر کشور برای راهاندازی مدیریت استانی کانون زبان شد و تاکید کرد که باید وضعیت استانی شدن کانونهای زبان در کشور تا سال آینده مشخص شود.
رضایی در عین حال عنوان کرد: هزینههای کانون زبان باید جزو اعتبارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دیده شود و مشکلات مرتبط به تجهیرات در کانونها برطرف شود.
مدیرعامل کانون تصریح کرد: نگاه ویِژه مقام معظم رهبری به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به علت اهمیت، سرنوشتسازی و تاثیرپذیری دوران کودکی برای اداره مملکت است.
وی با اشاره به تغییر ساختار سازمانی کانون و انتقال بخش بازرگانی به زیر مجموعه کانون زبان ایران خاطرنشان کرد: رساندن کتابهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به خانهها مصداق کامل کار فرهنگی است.
رضایی افزود: کانون زبان مکانی برای کار فرهنگی و اقتصادی است و افزایش مراکز مشارکتی کانون زبان به صورت کمی و کیفی با بهرهگیری از بخش خصوصی جزو برنامهها است.
وی برگزاری دورههای تربیت مدرس برای متقاضیان تدریس در کانون زبان را ضروری دانست و بیان داشت: این دورههای آموزشی احترام گذاشتن به حقوق شهروندی است.
سومین گردهمایی مشترک معاونان، مشاوران و مدیران ستادی و استانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طی روزهای 17 و 18 اسفند در کرمان برگزار شد.