ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 06 آذر 1391 08:26
( گروه:
اخبار مراکز )
به همت کانون زبان استان یزد و با همکاری کانون پرورش فکری، مراسمی به منظور تجلیل از زبان آموزان فارغ التحصیل سطح عالیه 4 زبان عربی؛ با حضور حجت الاسلام مدرسی، مشاور مذهبی صدا و سیمای استان، سیفی، فرماندار یزد، عسکرزاده معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری، دکتر الهام بخش از اساتید زبان و ادبیات فارسی، صابری، رییس آموزش و پرورش ناحیهی یک یزد، رضا خادم آستانه، معاون کانون زبان یزد، جمعی ازکارکنان این مؤسسهی آموزشی، کارشناسان کانون پرورش فکری استان و فارغالتحصیلان وزبانآموزان و علاقهمندان به زبان عربی برگزار گردید.
به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری، در ابتدای این مراسم خادم آستانه ضمن خیرمقدم به میهمانان و زبانآموزان عربی در این نشست گفت: امروز آموزش زبان دوم یک احساس نیاز محسوب میشود و کانون زبان ایران یک مؤسسهی آموزشی دولتی است که زیر نظرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بهترین استانداردهای آموزشی فعالیت میکند.
وی با اشاره به اینکه موفقیت کانون زبان به علت پایبندی به مقرارات، جذب مدرسان کارآمد، رعایت استانداردهای آموزشی زبان در کتابها و منابع درسی منتشر شده توسط کانون است،افزود: فعالیت آموزش زبان کانون زبان ایران شعبه یزد در رشد تحصیلی دانشآموزان و دانشجویان ما مؤثر بوده و هرسال رتبههای تکرقمی کنکور زبان ازدانشآموختگان کانون زبان در استان بوده اند.
معاون کانون زبان ایران در استان یزد در خصوص وضعیت آموزش زبان در کانون زبان مرکز یزد، اظهار داشت: درحال حاضر پنج مرکز در شهرستانهای یزد (خیابان انقلاب و کاشانی)، ابرکوه، میبد وزارچ دایر است که با بیش از 100 مدرس، 7 هزار و 900 زبانآموز را پوشش میدهند.
خادم تصریح کرد:تابهحال بیش از 5 هزار زبانآموز علاقهمند به زبان عربی در کانون زبان ثبت نام کرده اند که از این تعداد بیش از 80 نفر موفق به دریافت مدرک پایان تحصیل شده اندکه بر این اساس موجبات برگزاری این مراسم و تجلیل از فارغالتحصیلان آن فراهم شد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در باب اهمیت زبان عربی همین بس که این زبان،زبان کتاب آسمانی ما است و بزرگان دین ما با استفاده از همین زبان با خدای خودمناجات میکردند، بنابراین برای فهم و دسترسی به کتب اسلامی باید این زبان راآموخت.
در بخشی از این برنامه حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم مدرسی ضمن تبریک به مدرسان کانون زبان بیان کرد:وقتی ما تاریخ کهن ایران عزیز را در نظر میگیریم، این زبان است که در میان مللصمیمیت ایجاد کرده است.
مشاور مذهبی صدا و سیمای استان یزد با اشاره به اینکه زبان عربی، زندهترین زبان است، اضافه کرد: این زبان ارزشمند، زبان وحی به پیامبر اسلام (ص) و زبان مکتب دین خدا است. لازمهی فراگیری زبان دوم یا سوم، کسب اطلاعات از کتب و منابع نوشتاری به آن زبان است.
دکتر الهامبخش میهمان ویژه این نشست، به اهمیت زبان آموزی از نظر ادراکی و احساسی اشاره داشت و گفت:باید به سودمندی و فایده عملی آموزش زبان بیندیشیم، زیرا زبان نو برابر است باحیات نو. اگر نگاهی احساسی به این مقوله داشته باشیم؛ در مییابیم که آموختن زبان عربی به سخن و زبان فارسی ما وسعت، عمق، زیبایی، جذابیت و معنویت میدهد؛ باید زبان عربی را قدر بدانیم.
وی تاکید کرد: باید تلاش ما این باشد که اگر نقصی در وضعیت آموزش زبان وجود دارد، رفع کنیم زیرا که ایرانیان بهخصوص در سفرهای برونمرزی نشان میدهند که بسیار به زبان عجم وابسته هستند. ما سعی نکردیم زبان دومی را که ادراک و احساس ما میگوید آموختن آن به غیرازاینکه علم است، هنر و فن و فضیلت نیز هست را بیاموزیم. این درحالیاست که در بلاد اروپا در همان کودکی دنبال آموزش زبان دوم هستند. بنابراین ما هم نیاز داریم ازهمان کودکی زبان دوم را یاد بگیریم.
گفتنی است، اجرای قصهگویی دو زبانه و شعرخوانی دو زبانه "غزل یوسف گمگشته"،قرائت قصیدهای در مدح حضرت محمد(ص)، اجرای تواشیح، پخش نماهنگی از عملکردکانون زبان ایران در زمینه آموزش زبان عربی و برپایی نمایشگاهی از نشریات دیواری ومحصولات کانون زبان ایران و کتب مرجع شیعه، از برنامههای دیگر این مراسم بود.