ﺳﻪشنبه 19 فروردین 1404  | English
12

نشست رییس کانون زبان با کارکنان مراکز استان مازندران

 عصر روز شنبه مورخ 8/5/90 جلسه‌اي با حضور حسن مسعودي رییس كانون زبان ايران، ابراهيم‌نژاد مدیر استان مازندران، مسئولان مراكز آموزشي بردران بابل، آمل، بابلسر و قائم‌شهر و جمعی از کارمندان و مدرسان مراکز آموزشی استان مازندران در مركز آموزشي برادران بابل برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه كيان نژاد مسئول مركز آموزشي برادران بابل، ضمن خير مقدم به مسعودی و ساير حضار و تشكر جهت حضور در اين جلسه، با مروري كوتاه بر تاريخچه و شروع به كار مركز بابل، به بيان گزارشي كوتاه از وضعيت آموزشي مركز برادران پرداختند و در ادامه از مدرسان خواستند تا سوال ها ی خويش را بيان نمايند.

اهم سوال های مطرح شده توسط مدرسان عبارت بود از:

  • مزاياي روش حقوقي جديد چيست ؟
  • در خصوص شيوه مشخص  حقوق و دستمزد جديد مدرسان توضيح دهيد.
  • آيا دليل اين روند جديد حقوقي افزايش نيافتن شهريه است؟
  • كانون زبان با توجه به  اينكه  زيرمجموعه وزارت آموزش و پرورش مي‌باشد چگونه است كه از تسهيلات آن نمي‌توانيم استفاده نمایيم.
  • لطفا مشخص بفرمایيد مدرساني كه در مراكز تازه تأسيس مشغول به فعاليت‌اند و كلي زمان مي برد تا مدرسان تمام ‌وقت شوند، در وضعيت جديد حقوقي ضرر نمي‌كنند؟
  • اگر مدرسي يك ترم مرخصي داشته باشد نمي‌تواند از مزاياي تمام وقت بودن استفاده كند؟ چرا؟
  • در خصوص سنوات و بيمه‌ي تكميلي كه تابه‌حال براي مدرسان منظور مي شد توضيح دهيد.
  • چه نيازي بوده كه چنين تغييراتي رخ دهد ؟ آيا آينده‌ي شغلي مدرس در نظر گرفته شده است؟
  • آيا در سيستم حقوقي جديد ارتقاء توانائي تدريس كمكي به افزايش ميزان دستمزد حق التدريس مي‌نمايد؟
  • چرا در مراكز تازه تأسيس كه مدرس به اندازه‌ي كافي وجود دارد دوباره اقدام به جذب مدرس مي‌شود و ما در اين مراكز شاهد انباشت مدرس هستيم؟
  • در خصوص مرخصي مدرسان در سيستم جديد حقوقي توضيح دهيد.

در ادامه مسعودي ضمن تشكر از مدرسان سخنانی را در جمع مدرسان بیان کرد كه اهم آن‌ها عبارت بودند از:

  • از روزي كه به كانون آمدم فضاي بسيار خوبي در كانون ديدم. من مي فهمم شما چقدر خوب هستيد و خوبي‌ها‌ي شما براي مردم چقدر نتيجه داشته است. وقتي  گفتم بيش از 90 درصد توفيقات ما به مدرسان برمي‌گردد بدون حساب حرف نزده ام.
  • من سه وظيفه‌ي توأمان دارم. اول: آن افرادي كه با آن‌ها كار مي‌كنم، حق و حقوشان را خوب و دقيق پرداخت نمايم.  دوم: بايد حقوق آن‌هايي كه پيش ما مي‌آيند را ادا كنم. به طور ميانگين هر خانواده‌ي زبان‌آموز در ترم 400000 هزار تومان هزينه مي كند كه شامل هزينه‌ي ترم، اياب و ذهاب، كتاب و منابع كمك‌آموزشي، وقت و زمان و ... است. سوم: سازماني كه من در آن قرار گرفته‌ام منافعي دارد كه آن را هم لحاظ مي كنم و حق و حقوق سازمان را كه در چهارچوب قوانين و مقررات پياده مي شود را اعمال مي‌كنم.
  • من گذشته را تخريب نمي كنم و قائل به اين روش نيستم. هر چه اتفاق افتاده در ظرف زماني‌اش بهترين بوده است‌. اما آیا هر روندي كه در 5 سال قبل خوب بوده 15 سال بعد هم خوب خواهد بود؟ من اینطور فکر نمی کنم.
  • از 11 ماه قبل اعلام كرديم مي‌خواهيم مدرسان ما تمام‌وقت و كاملاً در اختيار كانون زبان باشند. شفاف گفتيم که برنامه‌ريزي‌مان را براي كساني كه با كانون زبان هستند و مي خواهند با هر شرايطي با كانون پيش بروند انجام مي دهيم.
  • تسلط به زبان دوم نه تنها تفنني نيست بلكه امري اجتناب‌ناپذير است. نه بخاطر مزاياي مثل قبولي در كنكور يا پیدا کردن كار  بلكه به این دلیل که زبان جدید باعث می شود زاویه ديد فرد بازتر شود و در زندگی فردی عميق‌تر گردد و مسائل روبرويش را با ابعاد وسيع‌تري ببیند.
  • هم اکنون در نزديك به 80 شهر مركز آموزشي داريم. سال گذشته 141000 زبان‌آموز داشته ایم اما امسال تعداد زبان آموزان به مرز 220000 نفر رسیده است. سال پیش 1500 مدرس داشته ایم و امسال 1800 مدرس. پارسال 55 مركز و امسال 200 مركز داريم. آيا با بي‌برنامگي مي‌توان به اينجا رسيد و این رویه را ادامه داد؟
  • گفتيم بايد به سمتي برويم كه هم از توانمندي‌هاي شما بیشتر استفاده كنيم هم مردم بيشتر منتفع شوند.
  • اگر جمعيت مستعد و متقاضی آموزش زبان را 20 میلیون نفر در نظر بگيريم تازه اين ترم به 1% اين جمعيت رسيده ايم آيا اين افتخار است؟ عملاً ديديم كه خيلي بيشتر مي‌توانيم توانائي‌هاي كانون را نشان دهيم. چرا بايد تا پارسال بچه‌هاي آمل كه شهر بسيار بزرگي با قدمت علمي و فرهنگي بالاست، محروم از كانون باشند؟
  • می خواستیم مدرسان ما انگيزه و درآمد بيشتر پيدا كنند، آرامش و آسايش پايدارتر و باثبات‌تری داشته باشد. به همین خاطر پس از مشورت با مسوولان و کارشناسان کانون قرار بر این شد که اگر مدرسي درخواست 6 كلاس کرد تمامي مسئولان اجرائي موظف شوند آن را تأمين كنند مگر اين‌كه كارشناسان تشخيص دهند كه اين مدرس صلاحيت ندارد.  لذا  ما گفتيم دوستان تمام وقت شوند و به جاي 15/1/1390 با آن ها از  1/1/1390  قرارداد ببندند.
  • براي مراكز جديد بايد فكر كنيم  اما در قاعده كلي نمي شود 100 تبصره گذاشت. قانون كلي اين است كه با مدرس تمام وقت مي توانيم سياستهاي‌مان را اجرا كنيم و لاغير. گفتيم مدرس اخلاقاً تعهد بدهد و ما هم موظفيم 6 كلاس بدهيم.
  • 3 دليل باعث ايجاد وضعيت جديد پرداخت شده است:1-امكان برنامه‌ريزي بهتر‌، دقيق و سريع‌تر فراهم شود. شرايطي كه داشتيم اين امكان را نداشت چون شما به راحتي مي‌توانستيد به ما كلاس ندهيد. يك ترم 12 کلاس بدهید و ترم ديگر 4 کلاس. 2- براي مدرس انگيزه‌ي بيشتري ايجاد شود و شرايط بهتري فراهم شود. امسال گفتيم قرارداد 1 ساله‌. الان آقاي رضائي عنايت خاصي به كانون زبان دارد. اگر ايشان اجازه دهد قرارداد را مي خواهيم سه ساله ببنديم. 
  •  سال قبل از 1400 نفر ، 800 نفر پاره‌وقت بودند . اين يعني بيش از 50 % مدرسان کانون. صادقانه و خالصه مي‌گويم بسياري از پاره‌وقت‌ها جزء بركات كار ما هستند. اما يا باید اين دوستان تمام‌وقت ‌شوند و يا احساس مي‌كنند که نمی توانند با ما ادامه ندهند. البته مورد دوم خيلي احتمالش ضعيف است اما اگر پیش بیاید كاري نمي شود كرد. كار بايد ادامه پيدا كند.
  • از يك مركز تهران 11 مدرس در تابستان مرخصي رفته‌اند. قاطعانه بگويم ديگر نبايد اين روند ادامه پيدا كند. اين باعث شد 30 هزار نفر را نتوانيم ثبت نام كنيم. من در كانون زبان نمي گذارم اين روش ادامه پيدا كند. بايد با برنامه جلو برويم. مردم گناه دارند. براي من ننگي بالاتر از اين نيست كه كسي براي ثبت نام بيايد و من بگويم جا نيست.

فرمول محاسبه حقوق :

  • همه امتيازهاي شما را محاسبه كرديم (از جمله ايرادات : من با فلاني هم سطح و ...  هستم پس چرا نرخ حق التدريس من از او کمتر است؟) تمام فعالیت های مدرس در سیستم قبلی نشان داده نمي شد اما الان نشان داده مي شود. مثلا او ارتقاء گرفته شما نگرفته ايد. Sub مي‌گرفته شما نمی گرفتيد. معلوم است كه الان نبايد نرخ حق‌التدريس شما با او يكي شود.
  • از حق رتبه شما بيمه كم مي شود.
  • حق رتبه و حق التدریس به طور سنواتی افزایش می یابد. مثلا سال آينده نرخ حق التدريس 10 % و حق رتبه 15 % افزايش مي يابد. در طول سال تنها چيزي كه مي تواند نرخ حق التدريس و حق رتبه را تغيير دهد ارائه مدرك بالاتر است . افزايش حق رتبه تدريس بايد تا آن‌جا باشد كه مدرس به جاي ديگر فكر نكند.
  • در قسمت ارتباط با رياست سایت کانون زبان هر كسي هر حرفي زده بدون استثناء جواب داده ام. 
  • در مورد نظراتی که در سایت گذاشته می شود، بجز 3 يا 4 مورد كه حالت تعريف و تمجديد از مصاحبه هاي من داشته است بقيه هر چه گفتند تا آنجا كه جا داشته و از آداب اداري به دور نبوده در سايت گذاشته ایم.
  • هر كسي با تعداد کلاس های مشابه در زمستان 89 و در بهار 90 دریافتی کمتری داشته  حتما اشتباهي صورت گرفته است. امكان ندارد حقوقش كم شده باشد .

در پايان آقاي مسعودي به پرسش هاي جانبي مدرسان محترم نيز پاسخ گفتند و اعلام نمودند كه آيين‌نامه قوانين جديد را تا پائيز 90 اعلام مي كنيم.

جلسه در ساعت 23 با صلوات بر محمد و آل محد پايان يافت.

 

تعداد امتیازات: (2) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (2400)
کد خبر: 85

RSS comment feed نظرات ارسال شده

1
# صادق كيان نژاد اميري ( 05:28 ب.ظ)
اين نشست اصلا با كاركنان نبوده. با مدرسان مراكز استان مازندران بوده. لطفا اصلاحش كنيد.
2
# مسوول سایت ( 09:14 ب.ظ)
جناب کیان نژاد "کارکنان" معادل فارسی پرسنل می باشد و در کانون زبان ایران کارمندان (شامل رییس کانون، معاونان، مدیران، مسوولان و متصدیان)، مدرسان (شامل مدرسان و کارشناسان) و نیروهای خدمات همگی کارکنان کانون محسوب می شوند. مشکل اینجاست که بیشتر افراد فکر می کنند کارکنان یعنی کارمندان!
3
# زیّانی ( 10:47 ق.ظ)
توجه شما مسئول سایت را به چند نکته جلب می کنم:
1.افرادی که در این مطلب از آنها نام برده شده است عبارتند از رئیس محترم کانون زبان ایران، مدیر محترم کانون زبان استان مازندران و مدیر محترم کانون زبان بابل. از باب احترام خیلی بهتر بود که از کلمه (آقا) قبل از نام این عزیزان استفاده می شد.
2.فرمایش آقای کیان نژاد کاملا صحیح و درست است. شما به جای آنکه اشکال املائی و ادبی از ایشان بگیرید بهتر است به مفهوم جمله معترضه ایشان توجه نمائید. این جلسه، همانند 99% از جلسات دیگر کانون زبان در مورد و برای مدرسین است و کارکنان که همیشه نادیده گرفته می شوند فقط بعنوان افرادی که باید حتماً در جلسه حضور یابند، نامشان قید می شود.
3. آیا نباید وقتی هم به کارکنان اختصاص داده می شد تا نظراتشان را ابراز نمایند؟؟؟؟

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: