ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 05 خرداد 1393 11:03
( گروه:
سایر اخبار )
اولین جلسهی کارگروه بخش های غیرانگلیسی کانون زبان ایران با حضور دکتر سید محمدرضا هاشمی، رئیس کانون زبان ایران، اعضای شورای معاونان و کارشناس مسئول و کارشناسان آموزش زبان های غیر انگلیسی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، در ابتدای این جلسه هاشمی پیرامون بخش زبان های غیر انگلیسی بیان کرد: در سال های اخیر در این بخش دغدغه هایی وجود داشته که همهی ما کم و بیش با آن ها آشنا هستیم؛ اما در رویکرد جدید تلاش داریم این دغدغه ها را به صورت نظام مند گردآوری کرده و با برنامه ریزی و تعامل مناسب آن ها را حل نماییم.
رئیس کانون زبان ایران ادامه داد: خوشبختانه تا به امروز در این بخش اقدامات و فعالیت های خوبی انجام شده است، مدرسان خوبی جذب شده اند، بسته های آموزشی مناسبی تهیه گردیده و آزمون های بین المللی معتبری برگزار شده است، اما ما همچنان به دنبال این هستیم تا به سمتی برویم که شاهد ارتقا کیفیت و کمیت این بخش باشیم.
هاشمی گفت: هر یک از مسئولان این حوزه باید با نگاه به بخش خود، با دیدی کلان به مسائل نگاه کنند، چون بسیاری از مسائل و موضوعات در این بخش با یکدیگر هم پوشانی دارند و مشترک هستند.
وی افزود: در گام اول باید به دنبال انسجام وضعیت فعلی و بالابردن کیفیت و در گام بعد به فکر ایجاد آموزش های جدید و تنوع بخشی در حوزه های غیر انگلیسی باشیم. تنوع بخشی باید هم به ایجاد زبان های جدید در بخش غیر انگلیسی و هم به ایجاد فعالیت ها و دوره های جدید در هر زبان منجر شود. در بخش غیر انگلیسی باید وضعیت فعلی را از نظر کلی بررسی کنیم و با کار کردن بر روی کیفیت و کمیت به تنوع بخشی برسیم.
رئیس کانون زبان ایران 5 مولفه ی زبان آموز، مدرس و نیروی انسانی، محتوای آموزشی، ارزشیابی و روش، خدمات اداری و آموزشی و فضاهای آموزشی، مدیریت و حوزه یکارشناسی غیر انگلیسی و همکاری های بین المللی را از مهمترین اولویت های بخش زبان های غیرانگلیسی دانست و گفت: ما باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا با نگاه آرمانی و ایده آل، برنامه ای واقع گرایانه تدوین کنیم.
در این جلسه همچنین کارشناس مسئول آموزش زبان غیرانگلیسی و هر یک از کارشناسان بخش های غیر انگلیسی به بیان مسائل و موضوعات مربوط به بخش خود پرداختند؛ امنیت شغلی مدرسان، توزیع نامناسب کلاس ها و زبان آموزان، مسائل مربوط به کارشناسان غیر انگلیسی، ضوابط کارشناسی و... از مهمترین مسائلی بود که در این جلسه به آن ها پرداخته شد.
گفتنی است، چندی پیش نیز کارگروه رفاه کانون زبان ایران آغاز به کار کرده و قرار است در آن به مسائل رفاهی کارکنان از قبیل کمک هزینهی مسکن، گرفتن وام، خرید اقساطی وسایل مورد نیاز، استفاده از تسهیلات رفاهی، مسافرتی، ورزشی، تفریحی و ... پرداخته شود.
همکاران می توانند نظرات، پیشنهادات و هرگونه همکاری پیرامون فعالیت های کارگروه رفاه را به ایمیل کارگروه به آدرس refah@ili.ir اعلام نمایند.