مراسم معارفه ی فریدون صادقی، مدیر کانون زبان استان مازندران با حضور دکتر سید محمدرضا هاشمی، رئیس کانون زبان ایران، قاسم عزیز زاده گرجی، مدیر کل کانون پرورش فکری استان، رضا لیاقی، معاون اداری – مالی، دکتر محمد نبی کریمی، مشاور رئیس در امور آموزش نیروی انسانی، مجتبی ولی پور، معاون پیشین کانون زبان در استان و جمعی از کارکنان و مدرسان مراکز آموزشی استان مازندران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، در ابتدای این مراسم هاشمی ضمن اشاره به رویکرد جدید کانون زبان بیان کرد: ایجاد نقاط اتکا جدید در نمودار سازمانی در سطح استان از مهمترین رویکردهای ما در راستای تمرکز زدایی در کانون زبان است.
هاشمی از توسعه ی فعالیت های اداری و آموزشی کانون زبان سخن گفت و افزود: در حال حاضر با ایجاد مدیریت استانی و تقویت ارتباط اداری ستاد و استان ها می توان روند برنامه ها و اهداف مورد نظر را سرعت بخشید که خوشبختانه مازندران با ظرفیت های بالایی که دارد در این خصوص جزو استان های پیشرو بوده است.
رئیس کانون زبان ایران در بخش دیگری از سخنان خود به سابقه ی طولانی کانون زبان در مازندران اشاره کرد و با تقدیر از مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران، خواستار حمایت و تعامل بیش از پیش کانون پرورش با کانون زبان در رویکرد جدید شد.
هاشمي با اشاره به تشكيل شوراي كانون زبان استان گفت: با توجه به شيوه نامهی ابلاغي از سوی مدير عامل محترم كانون پرورش فكري، از این پس مدير كل كانون پرورش فكري استان به عنوان رئيس شوراي هماهنگی و توسعه استانی کانون زبان، مدير كانون زبان استان به عنوان نايب رئيس و دبير شورا و مسئول مالي كانون پرورش فكري استان نيز به عنوان عضو شورا به فعالیت خواهند پرداخت.
وي با بيان برخي از وظايف اين شورا افزود: تعامل سازنده به منظور حل مسائل و مشكلات مراكز كانون زبان، ارايهی طرح و پيشنهاد در جهت اتخاذ تصميم در خصوص توسعه ی مراكز و امور عمراني در استان، هماهنگي و پيگيري لازم به منظور اجرايي ساختن مصوبات شوراي سياستگذاري كانون زبان، استفاده ی حداكثري از امكانات كانون پرورش فكري جهت پشتيباني از كانون زبان، شناسايي و پيگيري براي جذب امكانات استاني و محلي و رسيدگي به امور مربوط به حراست و حفاظت فيزيكي مراكز آموزشي و همچنين برگزاري جلسات شورا درهر ماه از عمده وظايف محوله ی این شورا است.
رئيس كانون زبان ايران در پاسخ به برخي از پرسش هاي مدرسان و مسئولان مراكز كانون زبان مازندران از كيفي سازي امور و توجه به نيروي انساني و ايجاد انگيزه در كاركنان خبر داد و افزود: حمايت و هويت بخشي به كاركنان در دستور كار دفتر مركزي قرار دارد.
وي همچنين از گسترش آموزش زبان های غیرانگلیسی و ارتقاي كيفي مراكز آموزشي در كشور سخن گفت و اظهار داشت: تعداد مراكز و زبان آموزان در كشور از رشد خوبي برخوردار بوده است و برای همین در حال حاضر برای بالا بردن كيفيت سخت افزاري و نرم افزاري تلاش خواهد شد.
برگزاري و تقويت دوره هاي آموزشي مدرسان، آموزش كارشناسان بازديد و ارتباط مستمر آنان با مراكز، توجه به آموزش كاركنان و پيگيري وضعيت استخدامي كاركنان اداري در كانون زبان از ديگر محورهاي سخنان سيد محمد رضا هاشمي بود.
در ادامه ی این مراسم، مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران با تقدیر از همکاران خود در توسعه ی فعالیت های کانون زبان در استان مازندران بیان کرد: اعتقاد داریم که کانون زبان در گذشته، حال و آینده از کانون پرورش فکری جدا نبوده و نیست؛ كانون پرورش فکری و كانون زبان از يك خانواده اند و بر همين اساس است که ظرفیت و فرصت های خود را در اختیار کانون زبان قرار خواهیم داد.
قاسم عزیززاده گرجی با ارایه ی گزارشی از فعالیت های صورت گرفته از سوی این کانون در توسعه ی کانون زبان استان یادآور شد: در حال حاضر 36 هزار زبان آموز، 255 مدرس در 28 مركز آموزشي كانون زبان مازندران حضور دارند. برگزاری 5 دوره آزمون جذب مدرس، راه اندازی بخش آموزش زبان عربی، تقويت زبان انگليسي و برگزاری جلسات متعدد با اداره ی کل آموزش و پرورش استان جهت حضور معلمان عربی و همچنین تشکیل شورای برنامه ریزی مراکز کانون زبان از مهمترین مسایل مورد اهتمام بوده است.
وی از شکل گیری مجمع کارشناسان بازدید و رفع موانع و مشکلات اداری و مالی کانون زبان و نیز برگزاری جلسات هماهنگی با حضور مسئولان و مدرسان مراکز به صورت هر سه ماه یک بار به عنوان دیگر اقدامات کانون پرورش فکری مازندران در جهت توسعه ی امور كانون زبان در این استان یاد کرد.
گرجی با تقدیر از مجتبی ولی پور، معاون پیشین کانون زبان، از صداقت، سلامت، جدیت و انضباط وی در پیگیری امور تقدیر کرد و افزود: کانون پرورش فکری همچون گذشته در همکاری با کانون زبان از هیچ کوششی فرو گذاری نخواهد کرد.
در این مراسم مدير كانون زبان استان مازندران از مشتري مداري به عنوان مهمترين فرآيند در سازمان نام برد و اظهار داشت: يك سازمان جهت رشد و توسعه مي بايست به نوآوري دست بزند و كانون زبان نيز از اين قاعده مستثني نيست. رقابت يكي ديگر از موارد مهم در جهت توسعه و نوآوري سازماني است و مديريت روابط و مشتري مداري در كنار تكريم مشتري مي تواند روند رو به رشد سازمان را تقويت نمايد.
وي به رضايت كاركنان در كانون زبان اشاره كرد وخاطر نشان ساخت: رضايت همكاران ما در كانون مي تواند به ارتقا سطح بهره وري و كارآيي و نهايتا نيل به اهداف سازماني منجر شود و اين جزو سياست هاي تغيير ناپذير علمي است.
صادقي با بيان استراتژي خود در كانون زبان، افزود: حفظ و رعايت حقوق كاركنان، آموزش و ارتقا سطح بهره وري و ارايه ی كيفي و كمي خدمات مهمترين مسايل مورد نظر در جهت توسعه ی امور كانون زبان است.
وی همچنين از كار گروهی به عنوان یکی ديگر از شاخصه هاي بهره وري سازماني ياد كرد و استفاده از توان و ظرفيت همه ی كاركنان و همكاران در شناخت ضعف ها و قوت ها و تبديل آن به فرصت خواستار شد.
مجتبي ولي پورمعاون سابق امور كانون زبان مازندران نيز در اين مراسم با تقدير از همكاران خود در اداره كل كانون پرورش فكري، كانون زبان استان و نيز دفتر مركزي كانون زبان از اهتمام جدي خود در پيگيري امور محوله سخن گفت و تصريح كرد: تلاش در جهت برقراري ارتباط موثر و نيل به اهداف سازماني و توسعه ی فعاليت هاي اداري و آموزشي در كانون زبان همیشه جزو دغدغه هاي ما بوده است.
بنابراین گزارش، در جلسه ی یاد شده مسئولان و مدرسان كانون زبان مازندران به طرح سوال از رييس كانون زبان ايران پرداختند و سيد محمد رضا هاشمي ضمن پاسخ به آنان از برگزاري نشست تخصصي خود با مسئولان و مدرسان كانون زبان در آینده ی نزدیک در مازندران خبر داد.
شایان ذکر است، هاشمی در این مراسم با تقدیر از زحمات و خدمات قاسم عزيززاده گرجي مدير كل كانون پرورش فكري مازندران و مجتبی ولی پور در مسئولیت محوله، سکان مديريت اجرايي کانون زبان ایران در استان مازندران را به دست فریدون صادقی سپرد.
گفتنی است، فریدون صادقی، مدیر کانون زبان استان مازندران، دارای دو مدرک کارشناسی ارشد در رشته های مدیریت کارآفرینی از دانشگاه تهران و مدیریت توسعه از مرکز آموزش عالی امام خمینی تهران است؛ صادقی پیش از این سمت هایی همچون قائم مقام مدیرعامل و معاون اداری مالی سازمان کشت و صنعت بهداشت شاهد، بخشدار مرکزی بابل، مسئول روابط عمومی سازمان جهاد سازندگی مازندران، رئیس اداره امور اجتماعی جهاد سازندگی بابل، معاون اداری مالی مجتمع آموزش جهاد کشاورزی مازندران، موسس و نائب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری چشم انداز توسعه شمال، دبیر اتاق فکر فرمانداری ویژه و معاون استاندار و ... را برعهده داشته و در سوابق علمی وی تدریس در دانشگاه مازندران، دانشگاه پیام نور واحد بابل، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه امام حسین (ع) و مجتمع های آموزشی و شرکت های تولیدی مختلف به چشم می خورد.