ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 01 آذر 1393 16:30
( گروه:
سایر اخبار )
علیرضا حاجیان زاده، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در همایش مدیران و معاونان استانی کانون زبان درباره ی کانون زبان ایران اظهار داشت: کانون زبان ایران در طول سالیان طولانی هویت و شاکله ای منسجم کسب کرده و در بین آحاد مردم با خدمات شایان مورد توجه قرار گرفته است. این موسسه بعد از انقلاب اسلامی به عنوان سازمانی تخصصی در حوزه ی زبان به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ملحق شد. در سال های گذشته تغییراتی در حوزه ی مدیریت صورت گرفت و موضوع ادغام کانون زبان ایران با کانون پرورش فکری مطرح شد. اما از زمانی که مدیریت کانون پرورش فکری به من سپرده شد با مطالعاتی که نسبت به کانون زبان ایران انجام دادیم تصمیم گرفتیم تا تجدید نظری در این اقدام صورت بگیرد و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که کانون زبان ایران باید هویت مستقل خویش را بازیابی کند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری ادامه داد: استقلال کانون زبان ایران به چند دلیل برای ما مورد توجه قرار داشت، یکی از این دلایل تخصصی بودن فعالیت های کانون زبان و تفاوت ماهوی نوع فعالیت ها در این موسسه بود، همان طور که مستحضر هستید در کانون پرورش فکری کار فکری، فرهنگی و ادبی انجام می شود اما در کانون زبان کار آموزش زبان صورت می گیرد. دلیل دیگر تفاوت در مخاطبان کانون زبان و کانون پرورش فکری هم از نظر شرایط سنی و هم جنس مخاطبان بود، در کانون پرورش مخاطبان عمدتا کودکان هستند در حالی که کانون زبان ایران گروه های سنی کودک، نوجوان و بزرگسال را نیز تحت پوشش قرار می دهد. هویت کانون زبان ایران یکی دیگر از این دلایل بود، در افکار عمومی کانون زبان با هویت و شاکله ای قوی شناخته شده بود اما ادغام این تصور را در بین عموم به وجود آورد که هویت کانون زبان از بین رفته است و نیاز بود تا هویت جامع و کامل کانون زبان بازیابی شده تا به قوت خود باقی بماند.
حاجیان زاده ادامه داد: علی رغم دلایلی که برای استقلال کانون زبان ایران ذکر شد اقتضائاتی نیز وجود دارد که بر وابستگی کانون زبان به کانون پرورش فکری دلالت می کند که از آن جمله می توان به اقتضائات اجرایی و اقتضائات فرهنگی - آموزشی اشاره کرد. در بحث اقتضائات اجرایی می توان گفت که پشتوانه ی قوی و قانونی در کانون زبان به واسطه ی وابستگی به کانون پرورش فکری ایجاد شده است. حمایت های استانی، مجوزها، تبادل نیروهای انسانی، تبادل ساختمان ها، هماهنگی با دستگاه های اجرایی و... به واسطه ی پشتیبانی کانون پرورش فکری از کانون زبان صورت می گیرد. بنابراین ضروری است که علی رغم استقلال؛ همکاری، همراهی و تعامل بین دو مجموعه حفظ شود و به حد اعلی برسد.
حاجیان زاده اقتضائات فرهنگی - آموزشی را یکی دیگر از اقتضائات وابستگی کانون زبان به کانون پرورش فکری عنوان و خاطر نشان کرد: مسائل تخصصی کانون زبان ایران، محتوای فرهنگی این موسسه آموزشی، قابل اعتماد بودن محیط کانون زبان برای مردم و رفتار مسئولان و مدرسان در مراکز با مردم باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی ادامه داد: کانون زبان ایران به عنوان یک برند شناخته شده باید سطح علمی و تخصصی خود را حفظ نموده و اجازه ندهد که به آن لطمه ای وارد شود تا همچون گذشته قابل رقابت با سایر موسسات آموزش زبان باشد. رویکرد فرهنگی کانون زبان باید تقویت و حفظ شده و محتوای آن باید مراقبت گردد و منطبق با ارزش های ایرانی و اسلامی باشد. کانون زبان ایران محیطی قابل اعتماد برای مردم است و خانواده ها هم از نظر تخصصی بودن و هم از لحاظ سالم و امن بودن محیط آموزشی به آن اطمینان دارند. رفتار مسئولان و مدرسان در مراکز باید درست و منطبق با شئونات اسلامی باشد و تکریم ارباب رجوع باید در آن همچون گذشته لحاظ گردد.
مدیر عامل کانون پرورش فکری به برخی از آسیب هایی که دولتی بودن می تواند به کانون زبان وارد کند اشاره کرد و افزود: ایمن بودن و زیبا سازی ساختمان ها، امکانات آموزشی مناسب، برخورد و رفتار ناشی از بی انگیزگی و... از مواردی است که نباید به واسطه دولتی بودن این موسسه آموزشی مورد بی توجهی قرار گیرد.
وی در بخش پایانی سخنانش ابراز امیدواری کرد که اعتماد مردم به کانون زبان ایران همچون گذشته به قوت خود باقی بماند و هویت نیک این موسسه آموزشی به خوبی حفظ گردد.