ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 24 مرداد 1394 15:16
( گروه:
سایر اخبار )
در راستای اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه همکاری میان کانون زبان ایران و انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران (تلسی)، اولین دورهی تخصصی تابستانه (Research Summer School)با موضوع روش های تحقیق در آموزش زبان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، مراسم آغازین این دوره امروز 24 مرداد ماه با حضور دکتر سیده سوسن مرندی، رییس انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی در ایران، دکتر سید محمدرضا هاشمی، رییس کانون زبان ایران، دکتر ساسان بالغی زاده، معاون پژوهش و برنامه ریزی کانون زبان، دکتر شهین واعظی مشاور آموزشی و پژوهشی رییس کانون زبان، دکتر حامد زند مسئول برگزاری کارگاه ها، دکتر زری سعیدی، نمایندهی تلسی و جمعی از شرکت کنندگان و اساتید این دوره برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، دکتر مرندی ضمن ابراز خرسندی از برپایی اولین مدرسهی تابستانه با مشارکت کانون زبان ایران بیان کرد: بسیار خوشحالم که در کانون زبان ایران با افرادی مشارکت داریم که قصد انجام فعالیت علمی را دارند و حاضرند برای آن وقت بگذارند. انجام این گونه فعالیت های علمی که نفع مالی نداشته باشد فقط از عهده افرادی بر می آید که اهل کار علمی باشند و اقداماتی اینچنینی جز اولویت هایشان باشد.
مرندی ضمن اشاره به قدمت و فعالیت های فرهنگی و علمی صورت گرفته در کانون زبان ایران از رییس و تیم کانون زبان ایران تشکر و قدردانی کرد.
ایشان همچنین از همهی افرادی که در اجرای دوره نقش داشتند تشکر کرد.
وی در بخش پایانی سخنانش ابراز امیدواری کرد پتانسیل بالایی که در کانون زبان ایران وجود دارد عملیاتی شود و مدرسه تابستانی که اولین ثمرهی انعقاد تفاهم نامه با کانون زبان ایران است برای شرکت کنندگان مفید و پربار باشد.
در بخش دیگری از این مراسم آغازین، دکتر هاشمی ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان بیان کرد: خداوند را شاکر هستم که ما را یاری کرد که بتوانیم فعالیتی علمی و مشارکتی را به انجام برسانیم. امیدوارم این دورهی تابستانه نقطهی شروعی برای همکاری های پرثمر بین کانون زبان ایران و انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران باشد.
رییس کانون زبان ایران ضمن تشکر از دکتر مرندی و همکاران تلسی به سبب ارادهی عملیاتی و رویکرد مثبت نسبت به فعالیت های علمی و آموزشی افزود: اگر این نگاه وجود نداشته باشد انرژی و وقت صرف انجام کارهای سطحی و کوتاه مدت خواهد شد.
هاشمی نگاهی که در مدیریت کلان کانون زبان ایران وجود دارد را نگاهی علمی و عملیاتی عنوان کرد و ادامه داد: در سازمان هایی که فعالیت های آموزشی انجام می دهند وجود این دو رویکرد در کنار هم ضروری است.
وی ضمن اشاره به چهار تفاهم نامهی منعقد شده افزود: همکاران ما در کارگروه های تخصصی تمام تلاش خود را برای اجرایی شدن تفاهم نامه ها به کار خواهند بست.
در بخش دیگری از این سخنان هاشمی پیرامون برگزاری این دوره گفت: نیازها باعث پرسشگری می شوند و روش های تحقیق به ما کمک می کنند تا برای پرسش ها پاسخی مناسب پیدا کنیم؛ این پرسش ها می توانند ابعاد و زمینه های مختلف داشته باشند، زمینه هایی همچون درک عمیق، رشد فردی و اجتماعی، پیشرفت علم و دانش، ایجاد تغییر و ...؛ لذا پرسشگری و جستجوی پاسخ مبتنی بر داده و به صورت روشمند از ارکان پژوهش مدرن به حساب می آید.
رییس کانون زبان ایران ضمن اشاره به تاریخچه ای از شکل گیری روش های تحقیق کمی و کیفی بیان کرد: جای بسی خوشحالی است که اولین مدرسهی تابستانه با این عنوان شکل گرفت، چرا که آشنایی با روش های تحقیق مبنای انجام پژوهش است.
وی در بخش پایانی سخنانش ضمن تشکر از همکاران بخش فناوری و روابط عمومی کانون زبان ایران، ابراز امیدواری کرد در این دورهی فشرده، متمرکز و کوتاه مدت داوطلبان اوقات خوبی را سپری کنند و پاسخ هایی مناسب برای پرسش هایی که در ذهن دارند، بیابند.
گفتنی است، اولین دورهی تخصصی تابستانه با موضوع روش های تحقیق در آموزش زبان از تاریخ 24 تا 30 مرداد ماه به صورت مشترک با همکاری کانون زبان ایران و انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران برگزار می گردد؛ در این دوره مفاهیم نظری و آموزش های عملی برای طراحی و اجرای پروژه های تحقیقی با به کارگیری روش تحقیق کمی(Quantitative Research) ،روش تحقیق کیفی (Qualitative Research)و روش تحقیق ترکیبی (Mixed Methods Research) ارائه می شود.