ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 29 شهریور 1394 10:23
( گروه:
سایر اخبار )
در بخشی از گردهمایی تخصصی کارشناسان کانون زبان ایران، دکتر ساسان بالغی زاده، معاون پژوهش و برنامه ریزی و دکتر محمدرضا سهرابی معاون آموزشی و توسعهی منابع انسانی به بیان اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در حوزهی معاونت خود پرداختند و برخی از دغدغه ها و انتظارات را از کارشناسان بیان کردند.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، در این همایش دکتر بالغی زاده فعالیتهای صورت گرفته در معاونت پژوهش و برنامه ریزی را براساس مدیریت های زیر مجموعه این معاونت تقسیم بندی کرد و گفت: سه مدیریت در زیرمجموعه این معاونت فعالیت می کنند، مدیریت پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، مدیریت تکنولوژی آموزشی و مدیریت تولید و انتشارات.
وی در خصوص مدیریت پژوهش و برنامه ریزی گفت: تهیه و تولید محتوایی که در این مدیریت صورت می گیرد یکی از مهمترین فعالیت ها و یا به نوعی دغدغه های ماست.
بالغی زاده همچنین در خصوص تهیه محتوای ارتباط محور با تاکید بر سبک زندگی ایرانی- اسلامی توضیحاتی را ارائه داد.
وی در ادامه، راه اندازی دوره های انگلیسی با اهداف ویژه ESPرا فعالیتی دانست که معاونت پژوهش و برنامه ریزی با مشارکت معاونت آموزشی و توسعهی منابع انسانی در حال انجام آن است و افزود: در تابستان امسال دورهی انگلیسی بازرگانی را به صورت آزمایشی در مرکز آموزشی جم راه اندازی کردیم و خوشبختانه بازخوردهای خوبی نیز در این زمینه دریافت کرده ایم.
وی تهیه دفترچه های راهنما برای زبان آموزان کودک، نوجوان و بزرگسال را اقدامی در راستای مشتری مداری عنوان کرد و ادامه داد: هدف از تهیهی این دفترچهها اطلاع رسانی عمیق به زبان آموزان است و مواردی همچون معرفی کانون زبان از این منظر که چه انتظاراتی از زبان آموزان دارد و یا راهکارهایی برای بهبود سطح دانش زبانی زبان آموزان در آن ها مطرح شده است تا بسیاری از ابهامات زبان آموزان برطرف گردد.
تهیهی کدهای مختلف امتحانی، نوسازی امتحانات سطوح مختلف، مستند سازی فعالیت های آموزشی در سه نوع سند بالادستی، میانی و اجرایی و ... از مهمترین فعالیت های انجام شده در مدیریت پژوهش و برنامه ریزی آموزشی بود.
بالغی زاده همچنین در خصوص مدیریت تکنولوژی آموزشی گفت: این مدیریت شامل دو بخش اصلی است، بخش طراحی آموزش های نوین و بخش رسانه های نو و دیجیتال؛ این دو بخش به نوعی در مقابل هم قرار دارند، به طوری که در بخش رسانه های نو و دیجیتال ما به سمت تولیدات نرم افزاری و دیجیتالی در حال حرکت هستیم اما در بخش طراحی آموزش های نوین می خواهیم به سمت آموزش هایی برویم که زیاد با تکنولوژی های نوین مرتبط نباشند. ترسیم سند چشم انداز بخش تکنولوژی در کانون زبان از جمله اقداماتی است که در بخش رسانه های نو و دیجیتال در دست انجام است.
وی در خصوص مدیریت تولید و انتشارات گفت: کانون زبان ایران پیرامون تولیدات کمک آموزشی برنامه های بلند مدتی دارد و به دنبال این است تا حجم تولیدات را از لحاظ کمی و کیفی افزایش دهد.
بالغی زاده به فعالیت هسته های آموزشی و پژوهشی در برخی از استان ها اشاره کرد و گفت: دعوت از سخنرانان دانشگاهی در این هسته ها و ارائهی سخنرانی علمی مرتبط با کانون زبان می تواند در این حوزه بسیار تاثیرگذار باشد.
در بخش دیگری از این گردهمایی دکتر سهرابی به بیان گزارش و آماری از فعالیت های صورت گرفته در معاونت آموزشی و توسعهی منابع انسانی پرداخت.
وی در خصوص راه اندازی دوره های انگلیسی با اهداف ویژه با مشارکت معاونت پژوهش و برنامه ریزی گفت: اولین دورهی انگلیسی بازرگانی در مرکز جم برگزار شد و قرار است در مراکز دیگر تهران نیز این دوره را برگزار نماییم. در گذشته نیز دو دورهی شعر و داستان کوتاه را برگزار کردیم که هرچند از ابتدا با دید دقیقESP برگزار نشد اما سعی کرده ایم در اجرای جدید این دوره ها تمام آن چه مدنظر بخش ESP است لحاظ گردد.
سهرابی به برخی از استان ها که شرایط و قابلیت برگزاری دوره های انگلیسی با اهداف ویژه را دارند اشاره کرد و افزود: از کارشناسان می خواهیم پیشنهاداتی را در خصوص اجرای دوره های جدید ارائه دهند.
راه اندازی سامانهی صدور مدارک، برگزاری آنلاین امتحانات میان ترم، صدور ابلاغ سالانه برای مدرسان تعیین سطح، صدور ابلاغ کارشناسان و... از مهمترین اقداماتی بود که معاون آموزشی و توسعهی منابع انسانی به آن ها اشاره کرد.
وی پیرامون استفاده از کارشناسان مراکز در مراکز دیگر گفت: این اقدام چند فایده دارد، از یک سو کسب و اشتراک تجربه صورت می گیرد و از سوی دیگر تعامل، تنوع و هم اندیشی میسر می گردد.
دانش افزایی کارشناسان، دقت در پرکردن فرم های بازدید، پایبندی به روش تدریس کانون زبان، مشتری مداری آموزشی، پرهیز از انجام امور نامتعارف، غیر معمول و تصویب نشده در امر بازدید و جذب، پرهیز از اختلاف نظر میان کارشناسان یک استان، استفاده از کانال های مناسب برای ارائهی نظرات و انتقادات و ... از جمله موضوعاتی بودند که سهرابی بر آن ها تاکید نمود.
وی در بخش پایانی سخنانش بیان کرد: کانون زبان ایران وارد مرحلهی جدید، خاص و حیاتی شده است، پس لازم است برای حضور در این دورهی جدید آماده شویم.