شنبه 15 دی 1403  | English
02

درجلسه‌ی گرامیداشت هفته‌ی پژوهش از سوی رییس کانون زبان ایران مطرح شد:
باید به یک جهش پژوهشی و تولیدی در کانون زبان ایران فکر کنیم

درجلسه‌ی گرامیداشت هفته‌ی پژوهش از سوی رییس کانون زبان ایران مطرح شد:</br>باید به یک جهش پژوهشی و تولیدی در کانون زبان ایران فکر کنیم

در جلسه‌ای با حضور دکتر سید محمدرضا هاشمی، رییس کانون زبان ایران و دکتر ساسان بالغی زاده، معاون پژوهش و برنامه ریزی از مدیران و کارشناسان معاونت پژوهش و برنامه ریزی قدردانی به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، در ابتدای این جلسه دکتر بالغی زاده ضمن قدردانی از کارشناسان، کارشناس مسئولان و مسئولان این معاونت بیان کرد: فعالیت های پژوهشی در کانون زبان ایران به دو دسته کلی تقسیم می شوند: دسته‌ی اول فعالیت هایی هستند که منجر به تولید یک محصول می شوند و در حقیقت فعالیت هایی ملموس و قابل رویت هستند، مانند تهیه‌ی یک کتاب آموزشی و کمک آموزشی، تهیه یک پرسشنامه جهت نظرسنجی و یا تهیه‌ی آزمون ها؛ دسته‌ی دوم فعالیت هایی هستند که چندان ملموس نبوده اما اهمیت آن ها  به هیچ وجه کمتر از دسته‌ی اول نیست، مانند کارشناسی طرح های مختلف و یا اموری که منجر به یک تصمیم گیری مهم آموزشی می شوند.

معاون پژوهش و برنامه ریزی کانون زبان ایران تخصصی تر شدن فعالیت های کارشناسان را از اتفاقات مهم در این بخش دانست و ادامه داد: هر دو نوع فعالیتی که در این معاونت صورت می گیرد ارزش و جایگاه والایی دارد؛ فعالیت های کارشناسی بسیار مهم و اثر گذار هستند و اگر این تصمیمات توسط کارشناسان گرفته نشود هزینه های گزافی را برای سازمان به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: رویکرد و سیاست کانون زبان در طول سال های اخیر و به خصوص از زمان شکل گیری معاونت پژوهش و برنامه ریزی بر این اساس بوده که تصمیمات کلان و مهم آموزشی از مجرای امور کارشناسی هدایت شوند. جای بسی خوشحالی است که در سازمانی فعالیت می کنیم که تصمیمات گرفته شده به هیچ عنوان هیجانی، احساسی و فردی نیست و تصمیمات بدون مهر کارشناسان به وقوع نمی پیوندد.

وی در ادامه به اهم فعالیت های صورت گرفته در معاونت پژوهش و برنامه ریزی شامل تهیه دفترچه‌ی مصاحبه جذب برای مصاحبه کننده و مصاحبه شونده، احیای سیستم ارزشیابی، بازسازی امتحانات، تهیه و تدوین بسته‌ی مکالمه ویژه، راه اندازی بخش تکنولوژی آموزشی، تهیه پرسشنامه های مختلف جهت انجام نظرسنجی، اقدامات اولیه جهت راه اندازی نشریه‌ی جدید تخصصی برای مدرسان کانون زبان، همکاری با معاونت آموزشی و توسعه‌ی منابع انسانی در دوره های ESP و... اشاره کرد.

ایشان جذب نیروهای جوان و جدید را یکی از سیاست ها و رویکردهای این معاونت عنوان کرد و افزود: از ابتدای حضورم در این معاونت تلاش کرده ام تا پیکره‌ی کارشناسی را در کانون زبان ایران تقویت نمایم، به این همین منظور کارگروه هایی جهت تبادل اشتراک و تجربه بین همکاران باسابقه و جوان تر در کانون زبان ایران شکل گرفت. این اتفاق بسیار خوشایند است و باید تمام تلاش مان را به کار بندیم تا از ظرفیت های موجود همه ی همکاران به نحو شایسته استفاده نماییم.

رییس کانون زبان ایران نیز در این مراسم ضمن تبریک هفته‌ی پژوهش و قدردانی از زحمات کارشناسان و کارکنان این معاونت ابراز امیدواری کرد که کانون زبان ایران و معاونت پژوهش و برنامه ریزی همواره سربلند و متمایز باشند.

وی بیان کرد: یکی از نکاتی که در این قبیل جلسات می تواند مفید و موثر باشد این است که دقیق تر و عمیق تر درباره‌ی کاری که انجام می دهیم تفکر کنیم. ما معمولا زمانی که در یک جریان کاری قرار می گیریم به صورت روزمره و مکانیکی کارها را انجام می دهیم؛ اما گاهی لازم است از بیرون به کاری که انجام می دهیم نگاه کنیم و قدری تفکر و تامل پیرامون کیفیت کار و شرایط کاری مان داشته باشیم.

هاشمی پیرامون واژه پژوهش و تحقیق گفت: این دو واژه معمولا به صورت مترادف به کار می روند و آن چیزی در وهله اول درباره‌ی معنای آن به ذهن می رسد، جستجو کردن است. البته نکته‌ی جالب اینجاست که در برخی از واژه‌ نامه های فارسی واژه‌ی تحقیق در لغت به مفهوم درست کردن و یا درستی امری را بررسی کردن تعریف شده است. در اینجا "درست" به مفهوم بی عیب، معتبر، سالم، پایا و استوار است.یعنی برای انجام تحقیق در یک فرآيند خلق قرار می گیریم که احتمالا به یک تولید منجر می شود.

وی واژه پژوهش را واژه ای پرکاربرد در متون بین المللی دانست که نشان از این دارد که بخش عمده ای از زندگی ما با پژوهش گره خورده است و ادامه داد: خوشحالیم که در طی این سالیان در وادی مهمی قدم زده ایم و با همکارانی آشنا شده ایم که در این وادی گام برداشته و دارای تفکر پژوهشی هستند. در نگاهی فراتر می توان گفت بسیاری از برکت ها در زندگی نوع بشر به واسطه‌ی تفکر پژوهشی صورت می گیرد و اگر این نعمت نبود کیفیت زندگی مان بهبود نمی یافت.

رییس کانون زبان ایران مطالعه را مولفه جدانشدنی از پژوهش دانست و گفت: با مطالعه و یا نگریستن دقیق به پدیده ها و تامل و تعقل پیرامون مسائل می توانیم بهترین راه را برای ارتقا دانش و بهبود شرایط انتخاب کنیم. اگر بتوانیم دانش، خلاقیت و عمل را در کنار هم قرار دهیم به دست آوردهای قابل توجهی در حوزه‌ی آموزش دست خواهیم یافت.

وی ادامه داد: ثبات سازمانی، ساختاری و اداری در کانون زبان به ما اجازه می دهد تا به یک جهش پژوهشی و تولیدی در کانون زبان ایران فکر کنیم. تمام تلاش ما براین است تا با ایجاد شرایطی با ثبات، از قدرت تفکر، تخصص و خلاقیت همکاران بهره مندشویم و قدم هایی موثر برای جهش های علمی و پژوهشی در کانون زبان ایران برداریم.

ایشان همچنین ضمن تاکید بر اهمیت نوآوری و خلاقیت در کانون زبان گفت: خلاقیت مقوله ای زود بازده نیست، اما یک نظر خلاقانه و یک پیشنهاد باعث ایجاد حساسیت و تلنگر در یک سیستم می شود و مجموع این تکانه ها در سیستم در طول زمان منجر به یک خروجی مناسب می گردد.

رییس کانون زبان ایران از کارشناسان معاونت پژوهش خواست با ارائه‌ی نظرات خلاقانه در تدوین برنامه سال 95 و تدوین برنامه راهبردی کانون زبان مشارکت نمایند.

هاشمی در بخش پایانی سخنانش به موضوعاتی همچون تعامل (بین فردی، گروهی، درون بخشی و بین بخشی)، احترام متقابل بین همکاران و همچنین ارتقاء فرهنگ حرفه ای اشاره کرد. 
تعداد امتیازات: (4) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (909)
گروه خبر: سایر اخبار
کد خبر: 1465
  • درجلسه‌ی گرامیداشت هفته‌ی پژوهش از سوی رییس کانون زبان ایران مطرح شد:</br>باید به یک جهش پژوهشی و تولیدی در کانون زبان ایران فکر کنیم
  • درجلسه‌ی گرامیداشت هفته‌ی پژوهش از سوی رییس کانون زبان ایران مطرح شد:</br>باید به یک جهش پژوهشی و تولیدی در کانون زبان ایران فکر کنیم

RSS comment feed نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: