شنبه 30 فروردین 1404  | English
24

توسط معاون آموزشی و توسعه ی منابع انسانی کانون زبان ایران صورت گرفت:
بررسی عملکرد بخش های غیرانگلیسی

توسط معاون آموزشی و توسعه ی منابع انسانی کانون زبان ایران صورت گرفت:</br>بررسی عملکرد بخش های غیرانگلیسی

دکتر محمدرضا سهرابی، معاون آموزشی و توسعه‌ی منابع انسانی کانون زبان ایران در بخشی از گردهمایی کارشناسان و مدرسان غیر انگلیسی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این همایش به بیان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در بخش های غیر انگلیسی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، سهرابی در ابتدا به برگزاری دوباره آزمون های DELF وDALF در کانون زبان ایران اشاره کرد و گفت: برگزاری دوباره این آزمون ها برای کانون زبان ایران امتیازی مهم و بسیار خوب محسوب می شود. تغییر آزمایشی متد آموزشی بخش فرانسه در ترم بهار در مراکز آموزشی تهران نیز از دیگر اتفاقات خوبی است که قرار است در این بخش صورت بگیرد. امیدواریم اجرای آزمایشی این اقدام با موفقیت روبرو شده و بدون اشکال اجرا شود تا بتوانیم با این متد جدید بخش فرانسه را دوباره احیا نماییم.

وی در خصوص فعالیت های صورت گرفته در بخش آلمانی گفت: راه اندازی دورهی آمادگی آزمون بین المللی A1 و B2 و همچنین کلاس های فشرده در بخش آلمانی از اتفاقات خوبی بود که در این بخش صورت گرفت. آموزش زبان آلمانی به کودکان و نوجوانان نیز در برنامه های آینده‌ی این بخش قرار دارد و امیدواریم که در سال جدید میسر گردد.

سهرابی به برگزاری آزمون بین المللی DELE در بخش اسپانیایی اشاره کرد و گفت: برگزاری این آزمون امتیازی بسیار بزرگ برای کانون زبان ایران است. تهیه آزمون های جدید، تهیه فرهنگ لغت اسپانیایی و... از دیگر اقداماتی است که در این بخش در حال بررسی است.


معاون آموزشی و توسعه‌ی منابع انسانی کانون زبان ایران ادامه داد: راه اندازی دو مرکز جدید در تهران، تغیر محتوای کتب، تهیه سوالات جدید، تغییراتی در تعداد سطوح و... از اقدامات انجام شده و در حال بررسی در بخش عربی است.

وی افزود: در بخش فارسی کتاب جدیدی به نام پردیس در حال تالیف است که خوشبختانه جلد اول آن آماده شده و جلد دوم آن نیز در حال آماده سازی است. امضا تفاهم نامه با بنیاد سعدی از دیگر اقداماتی است که به منظور گسترش زبان فارسی توسط کانون زبان ایران صورت گرفته است.

سهرابی به اهمیت آموزش زبان با اهداف ویژه اشاره کرد و افزود: امیدواریم با مشارکت مدرسان و کارشناسان و همچنین مسئولان بخش های غیرانگلیسی آموزش زبان با اهداف ویژه در بخش های غیر انگلیسی نیز همچون بخش های انگلیسی فعال شود.

وی ضمن اشاره به برگزاری کلاس های نیمه خصوصی در بخش های غیرانگلیسی بیان کرد: در کلاس های نیمه خصوصی غیرانگلیسی تعداد زبان آموزان زیرحدنصاب تا حداکثر سه نفر است و  زبان آموزان می توانند با مبلغ شهریه ای بیشتر در این کلاس ها حضور داشته باشند.

حضور حداقل یک کارشناس غیرانگلیسی مقیم در هر استان، داشتن نگاه مثبت نسبت به مقوله های مختلف، داشتن تعامل و ارتباط سازنده و معنادار با یکدیگر و... از دیگر موضوعاتی بود که معاون آموزشی و توسعه‌ی منابع انسانی کانون زبان ایران به آن ها پرداخت.


در بخش دیگری از این گردهمایی دکتر مهدی پورمحمد، مدیر بخش غیرانگلیسی کانون زبان ایران به بیان اهداف برگزاری این همایش پرداخت و بیان کرد: دیدار و گفت و گو با مدرسان و کارشناسان بخش های غیرانگلیسی، جامه عمل پوشاندن به درخواست های مکرر مسئولان بخش های غیرانگلیسی مبنی بر برگزاری همایش به منظور ارتقاء سطح آموزشی بخش های غیرانگلیسی و ایجاد هم اندیشی و هم فکری در بین مدرسان و کارشناسان هر یک بخش ها به منظور دستیابی به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت از برنامه های اصلی برگزاری این گردهمایی بود.

وی در ادامه به مهمترین فعالیت های صورت گرفته در هر یک از بخش های غیرانگلیسی پرداخت.


تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (800)
گروه خبر: سایر اخبار
کد خبر: 1553
  • توسط معاون آموزشی و توسعه ی منابع انسانی کانون زبان ایران صورت گرفت:</br>بررسی عملکرد بخش های غیرانگلیسی

RSS comment feed نظرات ارسال شده

1
# بهتاش جاويدشريفي ( 11:01 ق.ظ)
به نظر مي رسد در بخش غير انگليسي شهرستانها در گروه آموزشي زبان آلماني نياز به رسيدگي جدي به متودولو‍ژي مورد استفاده در كلاسها وجود دارد.

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: