ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 18 اردیبهشت 1395 18:05
( گروه:
سایر اخبار )
مراسم گرامیداشت هفته معلم در استان مازندران با حضور دکتر مهدی الیاسی، معاون سیاست گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همت احمدی، رییس آموزش و پرورش شهرستان بابل به عنوان میهمانان ویژه و دکتر سید محمدرضا هاشمی، رییس کانون زبان ایران، فریدون صادقی، مدیر کانون زبان استان مازندران، شهریار رهنما، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل و جمعی از مدرسان و کارکنان این استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران در ابتدای این مراسم هاشمی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مدرسان و کارکنان کانون زبان استان مازندران بیان کرد: خداوند را شاکرم که بار دیگر این توفیق برایم حاصل شد تا در کنار شما همکاران عزیز باشم، حضور در این جمع برای من افتخار بزرگی است.
وی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن عید مبعث و همچنین هفتهی معلم گفت: در هفته ای که گذشت این فرصت فراهم شد تا با حضور در برخی از مراکز آموزشی استان تهران و ملاقات چهره به چهره با همکاران حس ناب کانونی بودن را در صف و مراکز آموزشی بهتر و بیشتر درک نماییم و نگاه ها، دیدگاه ها و نگرش های همکاران را جویا شویم.
هاشمی ادامه داد: عید مبعث، عید بزرگترین و تاثیرگذارترین معلم تاریخ بشریت را تبریک می گویم و خوشحالم که توانستیم این دو مناسبت خجسته را در کنار هم جشن بگیریم.
رییس کانون زبان ایران در خصوص مقام معلم گفت: معلمی امری والا و مقدس است و تاثیرگذاری معلم بسیار مستقیم، قابل مشاهده و محسوس است. همه انسان ها به نوعی معلم بودن را تجربه کرده اند، برخی به طور حرفه ای و مستقیم در کلاس های درس به واسطهی شغل شان و برخی دیگر در جریان رشد خود و تاثیرگذاری بر رشد دیگران و همچنین در حوزهی خانواده و تعامل با فرزند.
وی ادامه داد: یکی از نعمتهایی که خداوند بزرگ به ما عطا کرده این است که ما بتوانیم در لحظات و بازه ای از عمرمان این اتفاق بسیار مبارک را با تمام وجود حس نماییم.
هاشمی گفت: تجربهی آموزش و یادگیری توامان هستند، یک معلم فقط آموزش دهنده نیست و مقولهی آموزش منزوی از مقولهی یادگیری در فرآیند شناختی و رفتاری مدرس اتفاق نمی افتد. بنابراین آموزش و یادگیری با هم به صورت تلفیقی و ترکیب شده اتفاق می افتند، این تجربهای بسیار ناب است که باید با تامل و تفکر همراه باشد.
رییس کانون زبان ایران در ادامه به بیان برخی از فعالیتهای انجام شده در کانون زبان ایران از سه منظر نگاه به گذشته و مطالعه و تحلیل گذشته، تحلیل شرایط فعلی کانون زبان، آینده نگری، آینده نگاری و آینده پژوهی پرداخت و گفت: در حوزهی گذشته کانون زبان مطالعات دقیقی در حال انجام است که براساس تاریخ نگاری تحلیلی صورت می پذیرد.
همچنین در حوزهی شرایط فعلی کانون برخی چالش ها وجود دارد که به دنبال مرتفع ساختن آنها هستیم. معیشت نیروی انسانی یکی از بزرگترین چالشها و دغدغههای ماست که با وجود محدودیت های پیش رو قدم به قدم به دنبال بهبود شرایط هستیم.
هاشمی محتوا و روش را مسئله دیگر کانون زبان ایران عنوان کرد و گفت: درست است که روش و محتوای کانون زبان ایران کارآمد و اثربخش است اما در بعضی جنبهها مانند به روز بودن و جذابیت نیاز به کار بیشتری دارد که به همین منظور پروژههایی را در دست انجام داریم و امیدواریم که در سال جدید شاهد بهره برداری از این پروژه ها باشیم.
وی ادامه داد: در حوزهی آیندهی کانون زبان ایران در حال تدوین و طراحی برنامه راهبردی هستیم و در این برنامه جهت گیریهای جدید آموزشی را تعریف می نماییم.
وی در بخش پایانی سخنانش با بیان این مطلب که حضور در جمع مدرسان و همکاران کانون زبان همواره برای من باعث افتخار بوده است ادامه داد: کانونی بودن و فرهنگ کانونی به عنوان یک فرهنگ آموزشی الگو قابل ارائه است و همچنین کانون زبان ایران به عنوان یک برند معتبر، پرسابقه و تاثیر گذار در حوزهی آموزش و با مولفه های کیفی نظیر نظم، انسجام، انضباط و حرفه ای سازی امر آموزش شناخته می شود.
همچنین در این مراسم فریدون صادقی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن عید مبعث و هفته معلم، به بیان گزارشی از فعالیت های انجام شده در استان مازندران در سال 1394 پرداخت.
گفتنی است از دیگر برنامه های این سفر دیدار با حجت الاسلام و المسلمین روحانی امام جمعه شهر بابل و همچنین گفتگوی صمیمانه با مدرسان استان مازندران بود.