شنبه 08 دی 1403  | English
16

رییس کانون زبان ایران در سفری
با کارکنان، مدرسان و مسئولان استان گلستان دیدار و گفت و گو کرد

رییس کانون زبان ایران در سفری </br>با کارکنان، مدرسان و مسئولان استان گلستان دیدار و گفت و گو کرد

دکتر سید محمدرضا هاشمی، رییس کانون زبان ایران در سفر به استان گلستان با عبدالرحیم سیفی، مدیر کل کانون پرورش فکری استان، امیرحسین غریب، مدیر کانون زبان استان و جمعی از کارکنان و مدرسان این استان دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، هاشمی در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و فرارسیدن دهه‌ی کرامت، از حضور در جمع مدرسان و کارکنان مراکز آموزشی استان گلستان ابراز خرسندی کرد.

رییس کانون زبان ایران در این دیدار به بیان فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در کانون زبان ایران پرداخت.

وی در بخش ابتدایی این جلسه، اخلاق سازمانی را مفهومی کلیدی در کانون زبان ایران عنوان کرد و افزود: همه‌ی مفاهیم کلیدی که تا به امروز درباره‌ی آن‌ها صحبت کرده‌ایم بن مایه‌ای اخلاقی دارد، اخلاق مبحث گسترده‌ای است و نظریه‌های متعددی در حوزه‌ی آن مطرح شده است، درباره‌ی اهمیت آن همین بس که پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) می‌فرمایند: "من برای کامل کردن مکارم اخلاق مبعوث شده ام."

هاشمی در ادامه به مقوله‌ی اخلاق در ادبیات مدیریتی و سازمانی نیز اشاره کرد و گفت: همه‌ی این مباحث را به این علت مطرح می‌کنیم که در کانون زبان ایران به دنبال یک فرهنگ سازمانی متعالی هستیم. اخلاق مداری یک بحث و مقوله‌ای جدی است که در سطوح مختلف قابل توجه است.

رییس کانون زبان ایران در ادامه عنوان کرد: ما معمولا مفهوم کلان کیفیت را مساوی با مجموع عناصر محتوا، روش، فضا و تجهیزات در نظر می گیریم. اما در این میان نکته ای که معمولا کمتر به آن توجه می کنیم این است که اگر این مولفه ها بر مدار یک هسته‌ی مرکزی که همان اخلاق است قرار نگیرد به تنهایی نمی توانند ما را به سمت مشتری مداری هدایت کنند و به منفعت فردی و سازمانی برسانند. یعنی اگر ما بهترین شرایط را فراهم کنیم اما مدرس و یا کارمند ما اخلاق را رعایت نکند و در ارتباط با زبان آموز و یا در تعاملات اداری و سازمانی این مقوله را درنظر نگیرد و نتواند تعامل خوبی با مخاطب داشته باشد با چالش‌های جدی مواجه خواهیم شد.

هاشمی در ادامه این بحث از همه‌ی همکاران کانون زبان ایران در همه‌ی استان‌ها خواست به این مفهوم اساسی توجه ویژه داشته باشند و افزود: لازم است در شرایط‌مان بازنگری داشته باشیم و توجه کنیم که عدم توانایی در مدیریتِ صحیحِ اتفاقاتی که در محیط کار رخ می‌دهد، باعث بروز تبعات مختلفی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به بررسی فعالیت‌های کانون زبان ایران از سه منظر گذشته، حال و آینده پرداخت و گفت: ما اعتقاد داریم اتفاقاتی که برای سازمانی با قدمت و پیشینه‌ی کانون زبان ایران می‌افتد می‌تواند ارزش آفرین باشد و لازم است افرادی که به نوعی وابسته و مرتبط با این سازمان هستند بدانند که این موسسه چه پیشینه‌ای داشته و چه اتفاقات مهمی در آن روی داده است. از این رو، قرار است به زودی پیشینه ی این مجموعه به صورت مدون و مستند ارائه شود.

وی معیشت مدرسان و کارکنان، تجهیزات و فضای آموزش، احترام سازمانی، اخلاق حرفه‌ای و فرهنگ سازمانی را به عنوان مهمترین مولفه‌های قابل توجه در کانون زبان ایران عنوان کرد و افزود: برای ارتقاء شرایط فعلی برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی در نظر گرفته شده است.

در مورد شرایط فعلی کانون زبان ایران، هاشمی به پرداخت‌های صورت گرفته به مدرسان اشاره کرد و افزود: از سال 93 میزان پرداخت ها در مقایسه با سال های قبل از آن افزایش پیدا کرد و تا آن جایی که توانستیم تلاش کرده‌ایم تا هم میزان پرداخت‌ها را به صورت مطلوبی افزایش دهیم و هم آیتم‌های پرداخت را اصلاح کنیم.


هاشمی معیشت نیروی انسانی را یکی از دغدغه‌های اصلی کانون زبان ایران دانست و ضمن اشاره به طرح پرداخت بهره‌وری به کارمندان گفت: با مجوزهایی که دریافت کرده‌ایم توانستیم به کارمندان متناسب با افزایش زبان آموز در هر ترم در مقایسه با ترم مشابه در سال گذشته حق بهره‌وری پرداخت نماییم.

وی گفت: تا آن جایی که در توان مالی ما باشد برای مراکز آموزشی هزینه خواهیم کرد زیرا اعتقاد و باور داریم آن اتفاقی که در کلاس درس و مراکز آموزشی می‌افتد مهمترین اتفاق در کانون زبان ایران است و برای ما مهمترین اتفاق مواجه مدرس با زبان آموز، مواجه کارمند با زبان آموز و تعاملی است که منجر به نگهداشت زبان آموز می شود.

هاشمی همچنین در مورد به روزرسانی محتوا و روش آموزش بیان کرد: در حال طراحی دو بسته‌ی آموزشی هستیم که امیدوارم تا پایان امسال دست کم به صورت آزمایشی وارد سیستم آموزشی شود، بسته‌ی آموزشی برای دوره‌های مکالمه‌ که با جدیدترین رویکردهای روز آموزش زبان منطبق و همچنین متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی است و همچنین در حوزه‌ی آموزش زبان در بخش بزرگسال نیز پروژه‌ای را پس از یکسال آسیب شناسی شروع کرده‌ایم که نمونه درس آن به هسته‌های آموزشی - پژوهشی ارسال و نظرات پیرامون آن نیز دریافت شده است.

وی در مورد جهت‌گیری آینده‌ی کانون زبان ایران به برگزاری دوره‌های جدید از جمله بحث آزاد، انگلیسی بازرگانی، انگلیسی در سفر، انگلیسی برای راهنمایان گردشگری و... در کانون زبان ایران اشاره کرد و گفت: این دوره‌ها سرفصل‌ها و جهت‌گیری های جدیدی را برای کانون زبان ایران مهیا کرده است، در تمام سال های گذشته ما بخش محدودی از ماموریت کانون زبان را دنبال کرده ایم و تنها بر روی انگلیسی عمومی تمرکز داشته ایم، بدون در نظر گرفتن این نکته که افراد با نیازهای مختلف به آموزش زبان روی می آورند.

هاشمی آموزش در فضای مجازی و استفاده از تکنولوژی آموزشی را جهت گیری دیگر کانون زبان ایران عنوان کرد.

وی از راه اندازی سامانه‌ی مدیریت یادگیری (LMS) در کانون زبان ایران خبر داد و گفت: دوره‌ی مقاله نویسی به زبان انگلیسی دوره‌ی جدیدی است که تحت LMS به صورت آزمایشی در حال برگزاری است.

رویکرد کارآفرینی و نوآوری در کانون زبان ایران جهت گیری دیگری بود که از سوی هاشمی مطرح گردید.

وی همچنین به توسعه‌ی آموزش زبان‌های غیرانگلیسی و برنامه‌های آینده در خصوص همکاری با آموزش و پرورش در این زمینه به عنوان جهت‌گیری دیگری که در دستور کار کانون زبان قرار دارد اشاره کرد.

رییس کانون زبان ایران در بخش دیگری از سخنان خود از همکاران اهل قلم و علاقه‌مند به تولید محصولات کمک آموزشی دعوت کرد تا در زمینه‌ی تولید این محصولات با بخش تولید کانون زبان ایران همکاری کنند.


در بخش دیگری از این مراسم مدیر کل کانون پرورش فکری استان گلستان به اهمیت یادگیری زبان دوم اشاره کرد و گفت: ما برای ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی نیازمند به فراگیری زبان دوم هستیم، فرزندان ما باید برای گستردن دریچه‌ها و ارتباط با سایر کشورها به این مهم اهتمام ورزند که آن هم جز به همت مدرسان و کارکنان کانون زبان ایران و تعامل با کانون پرورش فکری میسر نخواهد شد.

وی گفت: امروزه بسیاری از یافته‌های علمی و پژوهشی نیازمند آگاهی به زبان های مختلف است و اگر به آن زبان ها مسلط نباشیم نمی‌توانیم به علم روز دست یابیم. زبان پدیده‌ای برای برقراری ارتباط است تا بتوانیم اندیشه‌ها و تفکرات را به هم نزدیک نماییم.


در ادامه مدیر کانون زبان استان گلستان به بیان گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این استان پرداخت و گفت: مرمت و بهسازی ساختمان‌های کانون زبان ایران، کیفیت‌بخشی به سیستم آموزش زبان در استان، توجه به قشر آسیب‌پذیر زبان‌آموزی، گسترش مراکز آموزشی کانون زبان در سراسر استان، به‌روزرسانی تجهیزات مراکز آموزشی، ارائه‌ی مشاوره به زبان آموزان و اولیاء آن‌ها و... از مهترین اقدامات صورت گرفته در این استان است.

بیمه مدرسان، ایجاد صندوق تعاون برای مدرسان، ایجاد طرح های تشویقی و انگیزشی، فیش های حقوقی مدرسان و کارشناسان، ارتقاء و افزایش حقوق، تسریع در به روزرسانی محتوای آموزشی، برگزاری مستمر کارگاه های آموزشی، نگهداشت زبان آموز و ... از مهمترین موضوعاتی بودند که در این جلسه مطرح شد و رییس کانون زبان ایران به آن ها پاسخ داد.

گفتنی است، در این دیدار رضا لیاقی، معاون اداری مالی، شهریار رهنما، مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل و فریدون صادقی، مدیر کانون زبان استان مازندران نیز حضور داشتند.

تعداد امتیازات: (4) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (1137)
گروه خبر: سایر اخبار
کد خبر: 1678
  • رییس کانون زبان ایران در سفری </br>با کارکنان، مدرسان و مسئولان استان گلستان دیدار و گفت و گو کرد
  • رییس کانون زبان ایران در سفری </br>با کارکنان، مدرسان و مسئولان استان گلستان دیدار و گفت و گو کرد
  • رییس کانون زبان ایران در سفری </br>با کارکنان، مدرسان و مسئولان استان گلستان دیدار و گفت و گو کرد
  • رییس کانون زبان ایران در سفری </br>با کارکنان، مدرسان و مسئولان استان گلستان دیدار و گفت و گو کرد
  • رییس کانون زبان ایران در سفری </br>با کارکنان، مدرسان و مسئولان استان گلستان دیدار و گفت و گو کرد
  • رییس کانون زبان ایران در سفری </br>با کارکنان، مدرسان و مسئولان استان گلستان دیدار و گفت و گو کرد
  • رییس کانون زبان ایران در سفری </br>با کارکنان، مدرسان و مسئولان استان گلستان دیدار و گفت و گو کرد

RSS comment feed نظرات ارسال شده

1
# کاربر ناشناس ( 09:08 ق.ظ)
انشالله که شاهد حضور ریاست محترم کانون زبان ، در تمام استانهای کشور باشیم

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: