ارسال توسط
روابط عمومی در تاریخ 01 دی 1392 11:12
( گروه:
سایر اخبار )
گردهمایی سراسری کارشناسان بازدید و جذب مدرس کانون زبان ایران با حضورعلیرضا حاجیان زاده، مدیر عامل کانون پرورش فکری، علیرضا جلالی، رئیس کانون زبان ایران، دکتر شهین واعظی، معاون آموزشی و نوآوری، دکتر سید محمدرضا هاشمی، معاون پژوهش و برنامه ریزی، رضا لیاقی، معاون اداری- مالی، شراره یعقوبی، کارشناس مسئول جذب و تربیت مدرس و نیروی انسانی، امیر محمد قدس شریفی، احترام السادات هاشمی کیا و صدیقه حسین زاده، کارشناس مسئولان هماهنگی و نظارت استانی آموزش زبان انگلیسی مناطق1و2و3 و جمعی از کارشناسان کانون زبان ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، در ابتدای این مراسم یعقوبی ضمن ارائه توضیحاتی درباره بخش های مختلف برنامه، هدف از برگزاری این گردهمایی را دیدار و تعامل بیشتر کارشناسان با یکدیگر و بهبود امورکارشناسی عنوان کرد.
در بخش دیگری از گردهمایی جلالی ضمن اشاره به ادغام کانون زبان ایران با کانون پرورش فکری بیان کرد: این ادغام به این منظور صورت گرفت که کانون زبان ایران بتواند روی پای خود بایستد و از بحران بیرون بیاید. ما توانستیم به لطف خدا در زمینه های توسعه مدبرانه، کیفیت بخشی محققانه وپشتیبانی مخلصانه وارد شویم و اقداماتی را انجام دهیم.
وی در ادامه به اقداماتی که در حوزه توسعه مدبرانه صورت گرفته بود اشاره کرد و گفت: حذف مراکز مشارکتی در کانون زبان ایران، سازماندهی جدید در حوزه ستادی در معاونت های پژوهش و آموزش و تفکیک فعالیت های این بخش ها و...از مهمترین فعالیت هایی بوده که براساس این نگاه صورت گرفته است.
در بخش کیفیت بخشی محققانه، بها دادن به آموزش های مجازی کانون زبان ایران، توجه بیشتر به زبان های دوم، درخواست برای برگزاری دوره های پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی و... از مهمترین اقداماتی بود که رئیس کانون زبان ایران به آن ها اشاره کرد.
جلالی همچنین، تجهیز و زیباسازی مراکز آموزشی، بهسازی انگیزه های درونی و بیرونی، طراحی بحث تفاوت تطبیق برای کارمندان مراکز و... را از فعالیت های انجام شده در جهت پشتیبانی مخلصانه عنوان کرد.
وی در بخش پایانی سخنانش ضمن تشکر از برگزار کنندگان این گردهمایی و همچنین کارشناسان کانون زبان بیان کرد: همکاری، همدلی و همراهی ابلاغی نیست و ایده باید از دل هایتان بجوشد.
دکتر شهین واعظی، معاون آموزشی و نوآوری کانون زبان ایران در بخشی از گردهمایی سراسری کارشناسان بازدید و جذب مدرس کانون زبان درباره یکی از دغدغه های اصلی این بخش بیان کرد: ما نباید در بحث گسترش نگاه کیفی به مسائل آموزشی را فراموش کنیم! باید توجه داشته باشیم که همیشه بحث نظارت بر آموزش بوده است و نباید در کنار گسترش از به روزرسانی داشته هایمان عقب بمانیم و خوشبختانه با نگاه های سازنده کارشناسان از این نگاه و هدف خود به دور نیستیم.
وی در ادامه، وقت گذاری، دلسوزی، صبوری، پختگی، نگاه مثبت و اعتماد به نفس داشتن، راز داری و ... را از مهمترین ویژگی های یک کارشناس در بحث نظارت و ارزیابی دانست.
واعظی در بحث نظارت به نقش زبان آموز اشاره کرد و گفت: یک مدرس باید تدریس را به گونه ای پیش ببرد که در نتیجه ی آن آموزش و یادگیری در زبان آموز صورت پذیرد. ما در بحث نظارت نباید تنها بر مدرس متمرکز شویم بلکه باید به نحوه یادگیری زبان آموز نیز توجه کنیم.
معاون آموزشی و نوآوری کانون زبان ایران در بخش پایانی سخنانش بیان کرد: متقاضیان یادگیری و آموزش زبان در کشور روز به روز در حال افزایش هستند، پس لازم است ما هم به این افزایش توجه کنیم و پاسخگوی اعتمادی که مردم به ما دارند باشیم.
در ادامه این گردهمایی، دکتر سید محمدرضا هاشمی، معاون پژوهش و برنامه ریزی کانون زبان ایران به خاطر حضور در جمع کارشناسان کانون زبان ابراز خرسندی کرد و افزود: حضور در این جمع منحصر به فرد آموزش زبان در کشور از افتخارات من است؛ بدون شک می توانم بگویم که این جمع ضامن کیفیت آموزشی در کانون زبان ایران است.
وی در ادامه اقداماتی همچون، بررسی و به روز رسانی مواد آموزشی دوره ی مکالمه ی ویژه، ارزیابی آزمون های بزرگسالان از نظر درجه دشواری براساس بازخوردهای مدرسان، نهایی سازی دستور العمل آزمون تعیین سطح، تهیه بروشورهای مناسبتی، تهیه ی دفترچه ی راهنمای آزمون سازی برای استفاده ی کارشناسان، تهیه سیلابس برخی از دروس دوره ی پودمانی جهت اخذ مجوز از دانشگاه علمی کاربردی، ترجمه و ویرایش کتاب "از تدریس تا مدیریت" و ... را از مهمترین فعالیت هایی که در یک سال گذشته در معاونت پژوهش و برنامه ریزی صورت گرفته بود عنوان کرد.
هاشمی همچنین به طور خاص به ارائه ی مطالبی در خصوص پروژه بازنگری و به روزرسانی مواد آموزشی دوره مکالمه ی ویژه پرداخت و ضمن ارائه ی نیاز سنجی صورت گرفته از مدرسان، کارشناسان و زبان آموزان در این زمینه اهداف کلی این طرح را بیان کرد.
رضا لیاقی، معاون اداری – مالی کانون زبان ایران در ادامه ی این گردهمایی به برنامه های در دست بررسی این معاونت پرداخت و به موضوعاتی همچون، آماده سازی سامانه ی کارشناسی و ارزیابی، فعال شدن کلاس های صبح، ظرفیت کلاس ها، تجهیزات ساختمان های مراکز آموزشی کانون زبان، سی دی های تدریس کتاب معلم، آزمون میان ترم، تحلیل نمرات زبان آموزان، بیمه تکمیلی و قراردادهای مدرسان و... اشاره کرد.
همچنین در این دیدار شریفی به نکاتی در خصوص ارتقاء مدرسان در سطح بزرگسال اشاره کرد.
در بخش دیگری از این مراسم، یعقوبی به مهمترین فعالیت هایی که در طول یک سال گذشته در بخش جذب و تربیت مدرس انجام شده بود شامل، برگزاری دو آزمون سراسری کتبی و در نتیجه آن اضافه شدن 619 مدرس به کانون زبان ایران، همسان سازی سوالات آزمون مصاحبه جذب مدرس، بالا بردن نمره قبولی در آزمون کتبی، برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت مدرسان، برگزاری جلسات کمیته ی جذب مدرس و کارشناس و... اشاره نمود.
بنابراین گزارش، سخنرانی بهزاد دارابی با موضوع ارتباط موثر و دکتر پروا پناهی با موضوع یکسان سازی شیوه ی ارزشیابی و نمره دهی فعالیت های کلاسی زبان آموزان بزرگسال برای کارشناسان، بخش های دیگری از این گردهمایی بودند.
بخش پایانی این نشست به پرسش و پاسخ اختصاص داشت و هریک از کارشناسان سوالات خود را در حوزه های مختلف بیان کردند و رئیس کانون زبان ایران و هریک از معاونان به آن ها پاسخ دادند.